Armin van Buuren trouwt niet

Het is toch echt dé top-dj van Nederland. Armin van Buuren. Dus hij heeft de dames aan zijn voeten liggen. Maar eentje heeft al negen jaar zijn hart gestolen. De dj heeft echter laten weten dat hij niet met haar trouwt. Dat heeft niets te maken met die dansende, dwepende dames. Nee, hij heeft het te druk en een relatie vraagt nu eenmaal tijd. Elke dinsdag vliegt Van Buuren naar Ibiza, waar hij nog tot eind
september wekelijks draait op het feest Armada at Amnesia. Op woensdag
stapt de dj weer op het vliegtuig terug naar Nederland. “Het klinkt een
beetje suf, maar ik neem om half een ’s middags het vliegtuig om ‘s
avonds met mijn vriendin te kunnen eten. Anders groei je echt uit
elkaar.”

Begrijp ik nou goed dat tijd voor elkaar inruimen voor ongetrouwde stellen niet geldt? Denkt Armin dat hij zijn vriendin hem anders zal behandelen wanneer zij het boterbriefje op zak heeft? Ga nou toch weg. Zijn vriendin Erika heeft haar eigen leven en is er blijkbaar aan gewend dat hij amper thuis is. Daar zal trouwen niets aan veranderen. Niet dat ik nou zo voor trouwen ben, maar zeg dan gewoon dat je het officieel vastleggen van je relatie niet belangrijk vindt en zo ook wel van elkaar houdt. Het excuus ‘een huwelijk vraagt te veel van mijn vrije tijd’, doe je afbreuk aan de goede relatie die je daarvoor had.

Met dank aan: www.rtl.nl en Novum

Een gedachte over “Armin van Buuren trouwt niet”

  1. Daarentegen claimt NU.nl dat Armin van Buuren nog niet wil trouwen, maar wél gelooft in de mogelijkheid van het geven van het ja-woord, zelfs met zo’n druk bestaan.
    En de Spits claimt dat Armin hen heeft verklapt wél te gaan trouwen, komend voorjaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *