Grappige statistieken

In onze zoektocht naar de interessantste berichten over mannen, vrouwen en de rest, stuitten we op bijgaande cijfers, die misschien handig zijn om te weten:

30% van de Nederlandse vrouwen die naar sport kijken, doen dat alleen om hun partner een plezier te doen (bron: LG Electronics). Dus, eh, een beetje respect als we de buitenspelregel niet begrijpen of commentaar geven op de kleur van de broekjes, please!

Winderig
70% van de Nederlanders (mannen én vrouwen) laten zonder gêne een wind in de buurt van de partner (bron: gezondNu/esta). Dus als je denkt dat alleen jouw vrouw zo onbeschoft is, think again! Uiteindelijk overigens maar goed ook, want het inhouden van winden kan leiden tot uitstulpingen van de darmen en de giftige darmgassen kunnen in de bloedbaan terecht komen, waardoor je last kunt krijgen van vermoeidheid en hoofdpijn. En dat willen we te allen tijde voorkomen, natuurlijk!

Saddle Up
Dameszadels zijn beter voor de penis dan de puntige mannenzadels die normaal op herenfietsen worden geleverd (bron: de Volkskrant). Een zadel zonder ‘neus’ voorkomt klachten van gevoelloosheid in het kruis en verminderde erecties die het gevolg kunnen zijn van gewone zadels. Negentig politieagenten uit vijf steden in de VS onderwierpen zich zes maanden aan een test met dameszadels. Voor het onderzoek had 27% nooit last van klachten in het kruis, na de test was dat percentage 82!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *