Idyllisch aanzoek

Vrienden van me zijn ‘as we speak’ op weg naar Aruba. Zij weet het nog niet, maar hij gaat haar daar een aanzoek doen. Alles heeft-ie van te voren geregeld, stiekem naar het reisbureau geweest, zijn plan uitgelegd, en een 5-sterrenhotel geboekt met jacuzzi op het terras van de slaapkamer. Geweldig.

Zij denkt alleen aan zon, zee, zand en moest gisteravond om 12.00 uur haar koffer nog pakken. Hij heeft aan alles gedacht. Eerst aan de vader van zijn aanstaande toestemming gevraagd. Dat was ok! Daarna de hele familie en wat vrienden ingelicht, met een slot op de lippen, want ‘zij’ mocht er niets van weten. Iedereen hield de kaken op elkaar, maar nu zijn we natuurlijk waanzinnig nieuwsgierig.

Boxspring
Zij gaat gewoon lekker in de zon bakken, snorkelen en cocktails drinken. En dan op eens verrast hij haar. Hoe zal hij het doen? Op zijn knieën in het zand, of voor de boxspring? En plein public, of op een intiem wandelingetje? En hoe zal zij reageren, ‘when he pops the question’. Het leeftijdsverschil van 12 jaar deerde hen tot op heden niet. Tortelend lopen ze al drie jaar met elkaar over straat. Een toonbeeld van liefde en spontaan geluk. Zenuwachtig leek hij dan ook niet, alhoewel ik hem even bedenkelijk zag kijken, toen ze hem gisteren weer te verstaan gaf dat hij nu toch echt eens moet stoppen met roken, vooral als hij nog ‘kindjes wilde maken’. Benieuwd hoe zíj kijkt, wanneer hij de grote vraag stelt. We zullen even geduld moeten hebben. Ze zitten tien dagen op het idyllische eiland, en de mobieltjes staan uit. Overigens een goed idee voor iedereen die romantiek wil terugbrengen in zijn leven. Verras elkaar eens en zet die onruststokers uit! Dan zal ook jouw partner volmondig ‘ja’ zeggen, wanneer je haar vraagt: ‘Wil je je leven verder met me delen?’

Meer tips voor een romantische reis, klik hier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *