Samen koken? Niet altijd een succes!

Samen koken kan heel leuk zijn, maar pas op: de meeste ruzies van echtparen starten in de keuken. Maar liefst 85 procent van de vrouwen ergert zich aan de slechte keukengewoonten van hun man, zo meldt HLN.be naar aanleiding van een Brits onderzoek. Misschien dat het bereiden van een lustopwekkende maaltijd dan het enige alternatief is.

Vuilniszakken
Een derde van de vrouwen zegt dat het maken van rommel de allerslechtste eigenschap is van hun partner.Op de tweede plek komt het laten staan van de afwas in de gootsteen. De vuilniszakken vergeten buiten te zetten volgt op drie en op de vierde plaats komt het eten niet in de koelkast terugzetten. Ook het opeten van het allerlaatste stuk lekkernij is een grote ergernis.

Na kooktijd
Er blijken ook grote verschillen in wat vrouwen en mannen doen als de kinderen in bed zijn gestopt. Zeven van de tien mannen gaan voor de televisie zitten met een biertje of wijntje. Daarentegen poetsen vrouwen nog het huis of doen de was. Gemiddeld doen vrouwen vijf taken voor ze in bed kruipen. Dit kan de was zijn, maar ook mails checken, shoppen op het internet, koken en eten.
Mannen doen maximum drie dingen: ze spelen een computerspel, praten met hun partner of pakken wat te drinken. Zeg nou zelf: wie is er nu de verstandigste in huis?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *