Leukste man van Nederland?

Misschien heb je het gemist, maar het is weer Huishoudbeurs. En hoewel je daar niet veel te zoeken hebt, kun je misschien nog wel een egoboost halen uit een onderzoekje dat ze daar hielden onder de vrouwelijke bezoekers. Op welk type man valt de Nederlandse vrouw?

Carrière én genieten
Het lijkt een tegenstrijdigheid, maar Nederlandse vrouwen vallen even vaak op mannen die een carrière nastreven, als op mannen die als levensgenieter te boek staan. Maar liefst 29% tegen een landelijk gemiddelde van zelfs resp. 34 en 32%. Er is dus hoop als je jezelf als een van de twee, of zelfs beide types ziet.

Feestbeest, bouwvakker en huisvader
Ben je een feestbeest of bouwvakker dan kom je niet zo goed uit de peiling. Landelijk vallen 5 en 6% van de vrouwen op een dergelijke man, op de Huishoudbeurs zien ze het feestbeest wat liever (11%) en de bouwvakker helemaal niet zitten (6%).
Daar tussenin schommelt de huisvader. Met 25% van de stemmen op de Huishoudbeurs, en 22% in het landelijke tegenonderzoek, ga je je afvragen waarom je ook weer kinderen wilde en haar van haar huishoudelijke taken wilde ontlasten. Het wordt je niet altijd in dank afgenomen. Helaas. Maar bikkels, je kunt het ook van de zonnige zijde zien, de 25% die jou aan de top van hun lijstje hebben staan, houden dan ook écht van je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *