Life is… life

Leven is leven, werk is werk en vrije tijd is vrije tijd. Zorg dus voor een goed evenwicht tussen je werk en je vrije tijd. Dit bespaart je niet alleen een hoop stress, maar zorgt er ook voor dat je zowel op het werk als in je relatie geliefd blijft! Wij zetten een paar belangrijke tips voor jou op een rijtje:

– Tijd is kostbaar en vrije tijd is dus ook vrij kostbaar! Besteed je tijd goed en laat vervelende klusjes voor je doen! Bij Albert (AH) kun je je boodschappen online bestellen en hij bezorgt ze gewoon thuis, stomerijen kunnen je kleding gewoon op het werk ophalen en voor een cadeau voor je vriendin ga je natuurlijk naar manOman!

– Praat je ruzies met je vrouw thuis uit, voor je naar je werk gaat. Maar ook andersom: die aanvaring met je collega los je op je werk op. Zo kun je op één ding tegelijk focussen en dus efficient werken!

– Vertel je collega’s niet te veel over je priveleven. Je weet maar nooit wat het kan doen met je carrière! Bovendien is het nog maar de vraag of ze alles over je teenschimmelinfectie willen weten…

– Neem ook eens tijd voor jezelf! Daar gaat niemand dood van. Echt waar. Goeie tip? Klik hier.

 

Met dank aan Management Team

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *