Vrouw relatie: De ideale man volgens de Belgen

Als het zo makkelijk was, dan zouden we de site manOman nooit hebben hoeven starten. De Belgen weten het echter zeker: met deze vijf tips word je haar ideale man! (Bron: www.hln.be). En het gaat niet over uiterlijk, kleding of spieren. Ik zou zeggen, heren, doe er je voordeel mee:

Vrouwen zoeken naar romantiek

Geen vrouw houdt van een saaie man zonder oog voor de oeroude romantische signalen. Vergeet de bloemen of chocolaatjes niet en neem haar regelmatig mee voor een romantisch etentje. Behandel haar hoffelijk en vertel hoe belangrijk ze voor je is. Vrouwen voelen zich graag geapprecieerd en willen dat ook horen.

Wees zelfverzekerd

Een man die weet wat hij wil én met stevige schoenen op de grond staat, heeft haar aandacht. Een man die zich onafhankelijk en zelfverzekerd opstelt, bezorgt vrouwen een gerust gevoel want voorziet in een betere toekomst.

Wees een ‘bad boy’

Dit betekent niet dat je meteen foutief gedrag moet vertonen, maar een zweempje avontuur misstaat niet. Trek erop uit met de auto of motor of doe iets onverwachts. Een unieke, ietwat mysterieuze date maakt aantrekkelijker.

Een intelligente man is geld waard

Net zoals mannen vallen op vrouwen met ‘beauty en brains’, houden vrouwen ook van een man die naast het uiterlijk, iets te vertellen heeft. Maak je een intellectuele connectie, is de kans groot dat ze als een blok voor je valt.

Behandel haar goed

Vrouwen houden van mannen die haar goed behandelen. Toon je vrouw liefde, respect en eerlijkheid, daarmee sla je de nagel op de kop.

Wij horen graag je reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *