De Happy Single: wat een feest

Ik ben nu vijf jaar single. Nou ja, ik heb sinds vijf jaar geen vaste verkering meer gehad. Nou ja, het was wel eens vast. Voor mij wel. Voor hem niet. ‘Hij was nog niet aan mij toe.’ Dus na twee jaar maakte hij er een eind aan. Dus was ik weer alleen. En wat had ik een zin om nu eens even de bloemetjes buiten te zetten. Mijn zoektocht naar vrijetijdsbestedingen voor de searching single begon…

Chicklit

Ik vluchtte naar dromenland. De prins op het witte paard bestaat. Boeken zijn er vol over geschreven. Het heeft zelfs een literaire status gekregen! De chicklit, literatuur voor chicks, is wat de Bouquet-reeks vroeger was, maar dan op een hoger niveau. Vrouwen van bovengemiddelde opleiding kunnen de boeken van Lauren Weisberger, Sophie Kinsella en Helen Fielding niet meer wegleggen. Ik heb alleen altijd zo’n rare bijgedachte bij het woord chicklit, maar misschien leg ik de klemtoon verkeerd…

Dating sites

Je kunt je aanmelden op een datingsite. Dat deed ik ook. Ik werd gemaild door een alleraardigste, knappe Engelsman. Helaas moest hij voor zijn werk naar het buitenland, Nigeria. Toen hadden alle alarmbellen al moeten gaan rinkelen. Na twee weken kreeg ik een mail, hij had een cheque gekregen, die alleen in Nederland te innen was, en nu kon hij de arbeiders die voor hem hadden gewerkt niet betalen. Of ik die 1.800,- euro niet even kon voorschieten. Echt waar, het is me overkomen. Gelukkig heb ik niet betaald, maar op internet trof ik tientallen vrouwen die wel door deze bende waren opgelicht.

Single groepsreis

Op vakantie dan maar. Ik dacht: ‘Nu eens niet met mijn vriendinnen of familie.’ En ik boekte een reis naar Bulgarije. 13 mannen, 12 vrouwen, allemaal rond de 40, een uitgelezen kans voor de ontmoeting met een leuke vent. Genoeg leuke mannen, hoor en feesten tot we erbij neervielen, maar met al die oplettende blikken was het niet gemakkelijk om het aan te leggen met een gezellige man. De meeste singles komen daar ook niet voor, begreep ik toen. Ze willen gewoon een leuke vakantie, met gelijkgestemde mensen. En als je er daarna nog een of twee ziet, is dat meegenomen, maar een nieuwe liefde ontdek je pas later, als je weer gewoon terug bent in Nederland.

Single feest van Relatieplanet.nl

Een mooi inzicht, vond ik zelf. Waarom zoeken? Ik ben ook heel gelukkig met mezelf! Maar de gezelligheid van de groepsreis miste ik wel. Er was bij die 25 mensen in de groep altijd wel iemand die hetzelfde wilde doen als jij. Naar het strand, winkelen, een excursie, dansen… Dansen! Dat kan hier natuurlijk ook. En om gelijkgestemde mensen te vinden, hoef je maar te googlen op ‘singles feest’ en je vindt de grootste van allemaal: het Singles Feest van Relatieplanet.nl. Op vrijdag 15 oktober 2010 is het weer zover. Claus Event Center in Hoofddorp wordt omgetoverd tot een walhalla voor singles die weten wat ze willen. Voor de salsafreak, de liefhebber van lounge-muziek of, zoals ik, a sucker for Dance Classics, er is echt voor ieder wat wils. Niet meer zoeken, maar genieten!
Zie ik je daar?

Relatieplanet Singles Feest: 15 oktober 2010, 21.00 – 02.00 uur in Claus Event Center, Hoofddorp
Voorverkoop: € 17,50 (excl. € 2,00 transactie kosten), aan de kassa: € 22,50 (indien voorradig).
Nu bestellen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *