Koninginnedag: Jouw kans om binnen te lopen

Vrijdag is het weer zover! Koninginnedag. En als de weergoden ons niet in de steek laten, kunnen we met 16 graden de straat weer op. manOman zette de vijf populairste Koninginnedag-verdiensten op een rijtje. Misschien valt er voor jou ook nog wat geld te verdienen!

1. Op nummer 1 staat natuurlijk het verkopen van oude troep cq. tweedehands waar. Ruim vanavond die zolder nou even op, en de schuur en de kelder, en geef alles een prijs waarvoor het wel weg moet! Vieze spullen doen we niet meer he? Schoonmaken, of niet meenemen. Breng dat morgen maar gelijk naar de vuilstort.

2. Op nummer 2 staat muziek maken. Hieronder verstaan we ook dansen en zingen. Vooral geschikt voor kinderen, want die zijn het aandoenlijkst. Als jij met je kromme benen de Zumba gaat staan dansen zouden de inkomsten wel eens kunnen tegenvallen. Zorg wel dat de liedjes die je dochter speelt niet al te lang zijn, je buren hebben ook oren!

3. Hamburgers bakken. Nummer 3 op de lijst. Of andere etenswaar aanbieden. Maar de hamburger en dönner jongens hebben de meeste omzet. Wel even aan de hygiène denken, want er lopen inspecteurs rond, om erop toe te zien dat je niet de hele natie vergiftigt.

4. Je toilet openstellen à € 0,50. Doen ze op het station ook, en jouw toilet is vast schoner. Essentieel is dat je op een looproute woont, en er niet tegenop ziet jan en alleman op je potje (en erover) te laten plassen. Maar wel goed verdienen.

5. Groot denken. En inkopen. Koop oranje fluitjes, hoeden, petten, sjaals, paraplu’s en T-shirts in. Het fijne is dat we ze dit jaar nog eens kunnen gebruiken, dus in wezen spreid je je risico! Dus vrachtwagentje huren, inladen en met een megafoon op de markt gaan staan. Voor de echte ondernemers!

Veel plezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *