Romantische tip 1: de vrije dag

Of je het nu commercieel gedoe vindt of niet, je onderschat het geheugen van je vrouw wanneer je denkt niets aan Valentijnsdag te hoeven doen. Ze zal je er nog lang aan herinneren! In de aanloop naar 14 februari geeft manOman je elke werkdag een tip om Valentijnsdag het tintje te geven dat zij zo leuk vindt. Variërend van ideeën die alleen wat inspanning vragen tot romantische kado- of doesuggesties. 
Vandaag tip1:
De Luilakken-Mag-Dag!


Vrije dag
Een van de fijnste dingen voor vrouwen: tijd voor jezelf. Na een paar dagen met griep op bed is dan ook een vaak gehoorde wens: “Het lijkt me heerlijk om een keer zo op bed te kunnen liggen, een dagje te lanterfanten, maar dan zonder die griep!” Hier verras je haar dus mee deze Valentijnsdag! Met een ontbijtje op bed vertel je haar dat ze lekker kan blijven liggen. Deze Valentijnsdag ga jij haar werkzaamheden in huis van haar overnemen. Werkt ze buiten de deur op zaterdag? Regel dan met haar werkgever een vrije dag. Zij hoeft niets anders te doen dan tijdens haar ontbijt eens rustig te bedenken hoe ze haar dag zou willen invullen.

Decadent
Het is niet de bedoeling dat je de boel de boel laat tot morgen. Jij doet de was, de boodschappen, speelt met de kids en haalt de stofzuiger door het huis. Ideeën om haar nog verder van dienst te zijn: Bad vol laten lopen, haal een stel tijdschriften of huur een paar DVD’s. Haal iets lekkers voor haar om te snoepen of neem verse broodjes mee voor de lunch. En zij mag, als ze wil, de hele dag in kamerjas lopen en doen waar ze zin in heeft, tot aan de late uurtjes toe. De dag mag ze zelfs lekker decadent in haar bed eindigen, met een glas bubbles of een wijntje. Natuurlijk drink je, moe maar voldaan over je actie, gezellig een glas mee. Tenslotte is het voor jou ook Valentijnsdag.

Wil je een persoonlijk verrassingsadvies voor jouw vrouw of vriendin? Mail dan met onze Personal Surpriser Janne Venderbosch. Zij verzint speciaal voor jouw geliefde een origineel kado!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *