De 10 ergste mannen-leugens

6 leugens per dag! Dat is het schokkende gemiddelde aantal leugens dat een man aan zijn geliefde vertelt. En, geloof het of niet, dat is twee keer zoveel als vrouwen aan hun man vertellen. Als waarschuwing zette het AD de meest voorkomende leugens op een rijtje.

10: Ik zit vast in het verkeer

‘Mannen vinden het veel makkelijker om deze leugen te vertellen dan om echt uit te leggen waarom ze te laat zijn’, zegt John Amodeo aan Cosmopolitan. ‘Je mag niet vergeten dat mannen niet zo goed zijn in communicatie als vrouwen.’ Het is echter niet zo dat hij op die manier probeert te verbergen waar hij echt geweest is, want veel mannen doen het gewoon uit gemak.

9: Het was niet zo duur

Mannen houden van hun speelgoed en willen daar geen commentaar op krijgen. Zelfs niet als jullie een bankrekening delen.

8: Ik ben op weg

Een man gebruikt deze zin meestal als jij hem verplicht om ergens naartoe te gaan waar hij eigenlijk niet heen wil. Denk maar aan een familiebijeenkomst.

7: Ik heb niet zoveel gedronken

Deze leugen kan op een ernstig probleem wijzen, en niet alleen voor je relatie. Als hij die zin vaak moet gebruiken, dan kan hij een alcoholprobleem hebben. Vertel hem dat je bezorgd bent, maar kies daarvoor het juiste tijdstip uit. Dat is iets waarover je moet praten als hij nuchter is.

Lees meer over deze en andere leugens:

Leugen 6: Sorry, ik heb je oproep gemist

Leugen 5: Mijn batterij was leeg

Leugen 4: Ik had geen bereik

Leugen 3: Nee, je kont lijkt niet te dik

Leugen 2: Dit is mijn laatste pintje

Leugen 1: Er is niets aan de hand

Op www.ad.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *