Kids: maak je persoonlijke waterflesje

Heb je ook zo genoten van de kroning gisteren? Koningin Máxima had een geweldige jurk aan en ook de drie prinsesjes hadden al helemaal die koninklijke allure. Was jij maar zo’n prinsesje hè? Of niet? Voor alle niet-adellijke kinderen van Nederland heeft Spa Reine (dat betekent trouwens ook Koningin) gratis leuke naametiketjes! Zo maak je zelf je naamsticker met bijvoorbeeld Prinses Anne, of Prins Sven!

Spa Reine Kids

Bij elke 6-pack Spa Reine Kids 33 cl met actiesticker krijg je een setje van zes naametiketjes gratis. Meedoen kan tot en met 1 augustus en/of zolang de voorraad strekt. Je kunt kiezen uit wel 30 verschillende afbeeldingen en daar je eigen naam aan toevoegen. Je kunt ook een foto afbeelden zodat jouw etiketje helemaal van jou wordt, of zelf een ontwerp toevoegen.

Hoe werkt de naametiketten actie?

Op een 6-pack Spa Reine Kids 33 cl zit een actiesticker met een unieke code. Op de speciale website spakids.nl maak je zelf een set van 6 eigen naametiketjes. Met de unieke code zijn ze helemaal gratis. Met het naametiketje maak je in een handomdraai je eigen Spa Reine Kids flesje. Leuk en handig om mee naar school te nemen, zo herken je direct je eigen flesje.

Het zuivere water van Spa Reine Kids?

Zuiver water drinken was nog nooit zo leuk! Omdat het lichaam van kinderen voor 75% uit water bestaat, draagt het drinken van voldoende water bij aan een gezonde groei!* Het Spa Reine Kids flesje ligt lekker in de hand en dankzij de handige klikdop, behoort knoeien tot het verleden. Spa Reine Kids 33 cl is verkrijgbaar in een 6-pack. Zo kun je elke schooldag een flesje meegeven en heb je altijd wat flesjes op voorraad. * want het drinken van voldoende water draagt bij tot de instandhouding van de normale cognitieve functies.

Een gedachte over “Kids: maak je persoonlijke waterflesje”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *