Floris’ Blog: Platte tieten…

“Moet het nou weer zo plat en banaal?” Dat moet haast bij iedere lezer direct opkomen bij het lezen van de titel van dit blog. Of wellicht doet het u denken aan de schreeuwende koppen in de wakkere krant van Nederland. Als mijn kopje en bijbehorende foto het effect hebben van De Telegraaf sta ik te juichen, want dat zou betekenen dat ik een boel lezers trek. Het komt eigenlijk door iets wat vorige week gebeurde. In het weekend om precies te zijn.

Vrijgezellen

Wij vierden een vrijgezellenweekend in de Ardennen. Met acht studiegenootjes hadden wij dit verrassingsweekend georganiseerd. Nabij Malmedy, een prachtig gerestaureerde boerderij als onderkomen van vrijdag t/m zondag. Wij hadden grootse plannen; MTB’s, bier hikken, kampvuurtje, flauwe grappen met de domoor uithalen, het bekende.

Natuurfilm

Na een vermoeiende rit met Katja als gids, arriveerden wij in ons stulpje. Bier hadden wij onderweg in een biersuper gekocht. Stel je voor: met de auto naar binnen en de kratten inladen die je nodig hebt, geen geintje. De eerste avond brachten wij thuis door met zoutjes, bier, kaas, knakworst en een natuurfilm om de worsten stijf te houden. Na teveel bier benoemden wij het mooiste van de vrouw, haar borsten! Om vervolgens te kijken welke synoniemen er bestaan voor deze edele vrouwendelen.

De mooiste

Ik houd het kort, dus hier volgen slechts enkele benamingen: Jopen, uiers, stuiters, kamelen, bobo’s, memmen, mamba’s, jetsers, zoete bommen, erwtjes (klein), deukjes (geen), lik- en zuigsnoep, het Walhalla, appeltjes voor de dorst, Harries (als ze van Georgina zijn), weekdieren, titten, loeiers, stootkussens, airbags, bossie hout, mooie ogen, etc.. Zoveel synoniemen, en naar mate de avond verstreek en de kistjes bier leger werden raakte ik het spoor bijster.

Zonnetjes

Wat het weer betreft, troffen wij het de volgende dag. Na circa een half uur op de MTB, besloten wij neer te strijken op een Belgisch terras. In het zonnetje genoten wij van de pintjes, serveerstertjes en een Leids damesclubje dat ook op het terras neerstreek. Met mooi weer lijkt het of vrouwen knapper, mooier, voller en strakker worden.

Meisjes van plezier

Uit piëteit met de domoor noem ik in dit blog geen namen behalve de mijne, want met de dames, iets jonger dan wij, klikte het en er werd besloten ’s avonds gezamenlijk te eten in een nabijgelegen etablissement. Na een gezellig etentje belandden wij in de blokhut van de dames voor één laatste afzakkertje. Wij spraken wederom over borsten, en hoewel ze allemaal verschillen, zijn ze alle prachtig. En wij leefden nog lang en gelukkig.

Wie is Floris Deun?

Hoi, ik ben Floris (42) en ik ben gepassioneerd wanneer het schrijven en spelen met taal betreft. Mij werd gevraagd nu en dan een stukje te schrijven voor manoman in 2011. Ach, waarom niet? Vind je het (n)iets, laat het me dan gerust weten, via floris.deun@hotmail.com. Groeten Floris.

2 gedachten over “Floris’ Blog: Platte tieten…”

  1. jammer dat je niet even vertelt waarom mannen toch zo gecharmeerd zijn van borsten? Het blijft voor ons vrouwen toch een raadsel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *