G-spot bestaat niet

God zeg, jaren lopen zoeken, zelfobservatie, spiegel erbij, me in allerlei bochten gewrongen. Blijkt die hele G-spot helemaal niet te bestaan. Toch moeilijk te geloven, dat er zo lang naar een lichamelijk onderdeel kan worden gezocht, dat we wel voelen, maar dat niet bestaat! Een vriend van me deed zelfs veldonderzoek – nee, dat is niet zoals het klinkt; hij ging uit hoofde van zijn professie naar een workshop over de G-spot – en hij vertelde me als een ware amateur-gynaecoloog waar ik dit lustvolle plekje zou kunnen vinden: binnenin de vagina, aan de voorzijde, zo’n beetje tegen de blaas. Vandaar dat het voelt alsof je moet plassen als die plek wordt gestimuleerd. Een bekend gevoel, dus ja, dat moest ‘m zijn!

Anticlimax
Maar nu staat dus in de krant, dat Britse wetenschappers, na onderzoek onder 1800 vrouwen, hebben geconcludeerd dat er sprake is van één grote anticlimax: de G-spot bestaat niet! Het genotsplekje zou alleen bestaan in de fantasie van vrouwen en sekstherapeuten. Ja hoor, alsof we niets anders te doen hebben! Waarom zouden we – terwijl we al een clitoris hebben en ons werk, de kinderen en keukencorvee (ik heb het over de jaren voor de vrouwenemancipatie, dat begrijpt u) – al die jaren op zoek zijn geweest naar iets wat niet bestaat?

Snel orgasme
Mocht die G-spot echt niet bestaan, dan is het allemaal natuurlijk geen verzinsel van de dames geweest, maar een uitvinding van een man! Dat lijkt me duidelijk. Een man die het maar niks vond dat de vrouw helemaal niet gepenetreerd hoeft te worden om tot haar hoogtepunt te komen. Waar was hij dan nog voor nodig? Wat mijn theorie staaft, is dat het een man is die inmiddels een kunstmatige G-spot heeft gecreëerd. Deze Amerikaanse chirurg legt ze aan in het braakliggend terrein van de inwendige vrouw. En hij werkt goed, hoor! Wie over een verkeersdrempel rijdt, schijnt al een orgasme te krijgen…

Een gedachte over “G-spot bestaat niet”

  1. Gelukkig is al bewezen door een nieuw, Frans onderzoek dat het Britse onderzoek helemaal niet deugde. De G-spot bestaat wel, en gelukkig maar!

    Enne… alle vrouwen die hun G-spot (nog) niet hebben gevonden raad ik aan eens te kijken op mijn website http://www.verveinefontijn.nl! Ik heb namelijk een boek geschreven: “Alle Vrouwen Kunnen Ejaculeren. In 7 Stappen Naar Een Spuitorgasme”, waarin precies staat wat de G-spot is, waar je die kunt vinden en wat voor geweldige seksuele ervaringen je ervan kunt beleven šŸ™‚ Een aanrader voor alle vrouwen en hun partners!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *