Huur een man!

Hij heeft een prachtig jasje aan op een nette zwarte broek en houdt galant de deur voor je open. Iedereen zal jaloers naar je kijken als je aan komt lopen met je nieuwe date. Ze hoeven natuurlijk niet te weten dat het niet een echte date is, maar dat je hem hebt ingehuurd, omdat je geen zin had om alleen naar die bruiloft te gaan..

Betaalde date
Het idee ‘huur een man’ komt van Linde Masdorp (43). Vorig jaar richtte ze het bedrijf Lindes op. Om haar heen zag ze veel carriëre vrouwen, die een ontzettend druk sociaal leven hebben, maar vaak toch alleen naar gelegenheden moeten, omdat ze single zijn of omdat hun man het te druk heeft. Ook hoorde ze regelmatig: alle leuke mannen zijn toch al bezet, die hebben een vrouw en gaan nergens meer heen. Maar volgens Linde klopt dit helemaal niet. “Ik ken zoveel leuke mannen die bereid zijn ergens mee naar toe te gaan”. Als grap ontstond het idee voor Lindes: op stap met een betaalde date. Maar al snel werd dat heel serieus.

Ideaal?

Het zou toch ideaal zijn: een man die altijd op tijd komt, zich precies kleedt zoals jij dat wilt, en samen met jou ook weer naar huis gaat wanneer jij dat wilt! Misschien is dit wel de toekomst. Vrouwen die geen serieuze relaties meer aangaan. Waarom zouden we? We kunnen toch een man inhuren als we naar dat zakendiner moeten.

Single
Toch vraag ik me af of dit nou de oplossing is. Worden vrouwen niet heel eenzaam van deze nieuwe ontwikkeling. Wanneer kom je dan nog in aanraking met andere single’s? Of hebben we daar tegenwoordig helemaal geen behoefte meer aan, ik kan het me niet voorstellen. Ook al ga ik altijd alleen naar een bruiloft, ik leer mensen kennen. Juist omdat ik daar alleen ben begin je sneller een gesprek met een ander. We hoeven ons niet te schamen omdat we single zijn!

Wil jij wel een man huren? Kijk dan even op www.lindes.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *