Is Campina alleen voor mannen of zo?

Eet u ook wel eens pap van Campina? Van die lekkere havermoutpap of karnemelkse gortpap? Dat zat altijd in doosjes van een halve liter met een “knijpsluiting”. Precies genoeg voor 2 personen. Mijn man is er dol op en we kochten dit vroeger vaak.

Campina was niet tevreden

Maar helaas, bij Campina waren ze kennelijk niet tevreden over de doosjes. Te klein en te gemakkelijk open te maken én leeg te maken. Daar moest toch snel verandering in komen. De ontwerpers gingen ras aan de slag en zie: een nieuwe verpakking van 750 ml (!), te veel voor 2 personen maar gezien bij het uitschenken een grote rest in de doos achterblijft, toch economisch lucratief.

Geen pap voor vrouwen

Voorzien van een tuit met schroefdop wordt de pap nu aangeboden. Jammer dat een vrouw deze dop niet los krijgt, geen grip. Manlief lukt het wel en anders moet er een opener aan te pas komen. Nu maar gieten. De dikke karnemelkse gortpap blubbert met moeite uit de tuit. Leegmaken van het pak is onmogelijk. Dat schiet dus lekker op voor Campina. Zouden de heren ontwerpers zelf wel eens deze pap eten? Jammer dat de clientèle het niet zo ziet zitten met de pap. Hele rijen in het schap van de supermarkt staan afgeprijsd. Wie wil ze?
Hopelijk komt Campina binnenkort met een “nieuwe” oude verpakking. Veel beter!

Een gedachte over “Is Campina alleen voor mannen of zo?”

  1. He, gelukkig, nog iemand die net als ik die verdomde pakken niet openkrijgt. En ik ben nog geen 40! Als ik nu al een hulpstuk nodig heb….. Laten we hopen dat Campina dit leest, want ook de vla wil eigenlijk niet uit de pakken, en er blijft een onfatsoenlijke hoeveelheid over, waar je helemaal niet meer bij kunt. Of je moet gaan kliederen door het open te knippen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *