Lekker samen naar de bistro?

Ik heb een intolerantie. Dat betekent niet dat ik sommige mensen niet kan uitstaan, nee, het betekent dat ik niet alles kan eten. Gluten en lactose om precies te zijn. Dat levert thuis niet zoveel problemen op. Behalve dan wanneer ik jarig ben, want een lekkere moorkop zit er dus niet in. Maar wanneer ik uit eten ga, met mijn vriend of met familie of vrienden wordt het wat lastiger. Gelukkig zijn de meeste restaurants behoorlijk ingesteld op mensen die geen tarwe- of melkproducten mogen eten, hoewel iemand me ook wel eens heeft gevraagd of ik ook geen kokosmelk mocht….

Apart broodje

Natuurlijk wil je ook thuis wel eens iets lekkers bakken, of een gezellige sandwich eten samen. Dan moet er dus voor mij apart gebakken brood op tafel komen, of mais- of rijstcrackers, terwijl hij de heerlijkste broodsoorten naar binnen zit te werken. Liefst nog met een fijne Franse kaas ook. Dat mis ik soms wel hoor, maar als ik me dan toch eens laat gaan, dan betaal ik kort daarna de prijs met krampen in de darmen en erger. Jammer dus, maar de nieuwe Dr. Oetker Bistro Baguette, het Franse tussendoortje van Dr. Oetker, gaat helaas ook aan mijn neus voorbij.

Sparen voor Franse sfeermakers met Bistro Baguette

Maar voor wie wél alles mag eten, is het misschien goed om te weten dat de twee formaten belegde baguettes, nu ook een kleiner zusje hebben: de Bistro Mini Baguette! Ze zijn er in vele smaken en bovendien kun je nu sparen voor verschillende leuke Franse sfeermakers. Iedere actieverpakking van Bistro Baguette is 1 spaarpunt waard. Met deze spaarpunten kun je zonder enige bijbetaling sparen voor een Bistro eetplank (4 spaarpunten), een Bistro messenset (8 spaarpunten) of een Bistroset (12 spaarpunten). De actieverpakkingen zijn te herkennen aan het lichtblauwe actiepanel rechtsonder op de voorzijde van de Dr. Oetker Bistro Baguette verpakking. De smaken Champignons, Hawaii, Bolognaise en Salami doen mee met deze spaaractie.

Op de website van Bistro vind je alle informatie. Wij zullen op halve kracht gaan sparen voor die gratis Franse Sfeermakers van Dr. Oetker Bistro baguette, maar op mijn volgende verjaardag weet ik wel wat ik uit moet delen!

Dit is een advertorial

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *