Man relatie: Penis tattoo

Weer… Zweden! Al eerder blogde ik over Zweden in het kader van het keurige Scandinavië. Na het lezen van de Millennium trilogie van Stieg Larsson waren mijn gedachten over het rustige Zweden al enigszins gewijzigd, het fenomeen nu.nl dwingt me zelfs tot tegenovergestelde gedachten. Het is wellicht een tegenovergesteld land, een Sodom en Gomorra.

Nu.nl
Nu.nl kopt als volgt: “Man loopt ongewild rond met getatoeëerde penis.” Een bericht dat om studie vraagt, ik neem aan dat u dit met me eens bent. Het stuk doorlezend blijkt het volgende aan de hand: mannelijke Zweed drinkt teveel in onze geachte hoofdstad, en maakt een deal met een tatoeëerder. Op zijn bovenbeen mag de tatoeëerder in zijn slaap een tattoo aanbrengen. Hij verwachtte de volgende ochtend een prachtige, discrete afbeelding aan te treffen, maar zag tot zijn schrik in de spiegel een penis van ruim 15 cm naast zijn eigen oorspronkelijke penis.

Groter
Misschien was dit nog niet eens zo’n probleem geweest, ware het niet dat de afgebeelde penis groter bleek dan zijn natuurlijke. Daar raken wij een oer-oud mannenprobleem. Is het belangrijk, zo ja hoe? Stichting Pinkeltje vs. de Groot Geschapen Man.

Therapeutisch?
Wellicht zou het therapeutisch kunnen werken voor de man met een minder groot geschapen geslacht om een nog iets kleiner exemplaar ernaast te laten tatoeëren. Het scheelt misschien een aantal gespreksgroepsessies en kan eventueel op termijn ook door de zorgverzekeraar vergoed worden. Daarna is de markt natuurlijk vrij: vrouwen met in hun ogen te grote borsten kunnen kleinere laten tatoeëren en vice versa, tattoos met brede of juist smalle schouders, alles behoort opeens tot de mogelijkheden.

Billen
Met te grote, brede of juist te kleine bilpartijen wordt het lastiger, daar de tattoo in kwestie dan weer minder goed in de spiegel te zien is. Dan nog maar beter: tevreden zijn met wat je hebt, want telkens wanneer je jezelf veroordeelt, breek je je eigen hart.

Meer over Feite Hofman
Feite Hofman is een 39-jarige Arnhemmer, heeft een  gezin met vrouw en twee kinderen. In juni kwam ‘Feitmans!’ uit, een verzameling geestige en ontroerende columns en verhalen. Raoul Heertje schreef er het voorwoord voor. Wekelijks blogt Feite voor manOman over zijn visie op de man-vrouwrelatie. Lees meer op www.feitmans.nl 

2 gedachten over “Man relatie: Penis tattoo”

  1. Alle pinkelmansen en Sijtske: Er is niets mis met <15. Het gaat om de vent die eraan vast zit. Een goed minnaar en vriend zijn heeft weinig te maken met de grote van je jonge heer. Wel met de grote van je persoonlijkheid. Amen.

  2. >Stichting Pinkeltje vs. de Groot Geschapen Man.< Hoezo denigrerend.....????? :-S Wat is er in godesnaam mis met een piemel van minder dan 15cm...?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *