New York: toch nog altijd the place to be!

Juist nu New York het zo zwaar te verduren heeft gehad, denken wij dat het het moment is om the City that never sleeps een hart onder de riem te steken met een promotioneel verhaal. Als het toerisme weer op gang komt, is het tenslotte voor iedereen beter. Bovendien is New York voor romantische stelletjes The place to be! De stad die beter bekend staat als de stad die nooit slaapt is een fascinerende, opwindende en schitterende metropool waarvan alle bezoekers in de ban raken. Met meer dan 8 miljoen inwoners is NYC de stad met de meeste inwoners van de USA en is de metropoolregio New York een belangrijke nationale en internationale economische regio.

New York Boroughs

Bestaande uit vijf zogenaamde „Boroughs” – de Bronx, Staten Island, Brooklyn, Queens en Manhattan – ligt New York aan de oostkust van de VS. De bezienswaardigheden van New York City zijn eindeloos. Of je liever door musea of galerieën slentert of de historische paden bewandelt, voor iedereen is in New York City wel iets te vinden. Sommige bezienswaardigheden zijn inmiddels bij het grote publiek bekend en staan op de “must-see” lijst van de meeste vakantiegangers. Beginnend bij het Empire State Building via Central Park, het Vrijheidsbeeld en Wall Street naar Rockefeller Center en Madison Square Garden – de bezienswaardigheden zijn wereldberoemd.

NYCNeighborhoodGuideDE

In de laatste jaren heeft Wall Street zich meer en meer als een geliefd woongebied ontwikkeld. Tijdens een uitstap in New York City kun je een geweldige en veelzijdige stad verwachten die vele buurten omvat – waarvan elke een eigen, uniek karakter heeft. Ben je klaar om je in een tocht door Manhattan te begeven?

Manhattan

Manhattan is een klein eiland wat volgepakt is met bijzondere gebieden, welke elk een apart bezoek waard is. Ontdek de bezienswaardigheden en attracties van new York tijdens een trip naar de Big Apple!

Upper West Side: Deze buurt is onconventioneel en veelzijdig. Vanwege het vriendelijke karakter voor gezinnen staat het ook als de „Kindewagen-hoofdstad“ van New York bekend.

Harlem: Historische middelpunt van de urban Afro-Amerikaanse cultuur.

Upper East Side: Thuis van de fabelachtige „Museum Mile“. Een prachtige buurt om te shoppen of om mensen te kijken.

Midtown: Veruit de meest bezochte buurt in New York. Hier is het leven snel en bruisend.

Gramercy Park en Chelsea: In Gramercy Park is het meest begeerde vastgoed te vinden van heel New York. Chelsea is bekend om haar schrijvers en artiesten.

Greenwich Village: Deze stad in de stad heeft schilderachtige, kronkelige straten en gerenoveerde stadswoningen samen met gezellige restaurants.

Little Italy & Chinatown: Little Italy maakt indruk als een levendige en kleurrijke buurt. Chinatown biedt folkoristische winkeltjes, staatverkopers en eetkiosken.

Finance District: Het zogenaamde „Lower Manhattan“ omvat Wall Street, City Hall, regeringsgebouwen en het Battery Park.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *