Relatievraag: Ik trek alleen mannen aan die uit zijn op sex

Vraag aan info@manoman.nl: Elke keer als ik een man ontmoet gebeurt hetzelfde… Hij probeert me in bed te krijgen. Ook al geef ik niet meteen toe en leer ik hem beter kennen, toch gaat het altijd weer om de seks. Het begint me te frustreren aangezien ik nu twee jaar vrijgezel ben en toe ben aan een vaste relatie. Wat doe ik verkeerd? Straal ik echt uit dat ik er alleen ben voor de seks?
Alvast bedankt!
Lisette

Relatieadvies

Beste Lisette,
Wanneer je de uitkomst wilt veranderen, zul je moeten beginnen met de som. Het is frustrerend om niet de vervulling te vinden, die je zoekt. Dit geldt op relationeel gebied maar ook op het gebied van werk of levensinvulling. Wie altijd de promoties aan zich voorbij ziet gaan, ondanks het harde werken zou misschien assertiever en meer zichtbaar moeten worden. Jij bent kennelijk erg zichtbaar voor de groep mannen die uit zijn op ‘hit and run’. Dit gaat na een paar ervaringen voelen als een belediging. En gelijk heb je. Je hebt wel meer te bieden dan seks alleen. Kijk eens grondig naar je patronen Lisette. Wat verhelderend kan werken is een eerlijk gesprek over je imago. Wat straal ik nu eigenlijk uit? Klopt dit met wie ik ben? Zie ik mezelf wel zoals anderen mij zien? Je kunt zo’n gesprek aangaan met een professionele styliste of een imagocoach. Maar het kan ook door wat betrouwbare en eerlijke vriendinnen om raad te vragen. Kijk eens goed hoe je het uitgaansleven binnenstapt en naar welke gelegenheden je gaat. Breng daar verandering in aan. Ga je normaal naar een luxe en trendy club, dan hoef je nu echt niet naar een gespreksavond van de tarotclub. Door dit extreme voorbeeld te geven, begrijp je dat verschillende locaties verschillende mensen aantrekken. Jij kunt het geweldig vinden om op killer heels en je meest strakke skinny de queen van de avond te zijn – wat ook heerlijk is- je zult daarmee wel de meest ‘snelle’ en speelse mannen aantrekken. De rustige, serieuze man gaat echt zijn vingers niet branden aan zo’n vamp, uit angst voor een afwijzing. Ik geef je natuurlijk niet het advies jezelf minder aantrekkelijk te maken, het gaat om een onderzoekje naar je imago. Welke signalen geef ik af met mijn uiterlijk en lichaamstaal en wat doet dat met anderen? What you see is what you get… maar nog meer…wat anderen in je zien, is what you get. Succes!

Lees ook:
– Waarom val ik altijd op de verkeerde mannen?
– Mijn libido is erg laag, wat kan ik hier aan doen?

Zelf een relatievraag stellen?

Dat kan! Voor slechts € 19,95 krijg je een persoonlijk relatieadvies in de mail. Mail voor een online coachingsadvies je relatievraag o.v.v. manOman relatievraag + onderwerp, naar info@manoman.nl, met je leeftijd, geslacht en zo veel mogelijk relevante informatie, dan vertellen we je de betalingsprocedure.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *