Datingsite voor lelijke mensen

Behoeftige maar lelijke Engelsen kunnen elkaar sinds kort ontmoeten op een speciale site. TheUglyBugBall.co.uk. datingsite heeft zich gespecialiseerd in het koppelen van singles die niet gezegend zijn met een mooi uiterlijk. Dat wilde ik zien. En met mij vele anderen, want de site was in no time een hit.

Freakshow

Naar de site surfen voelde een beetje als willen kijken naar een oud Hollands potje dwergwerpen of het bezoeken van de dame met de drie borsten op de kermis. Was ik wel ethisch bezig wanneer ik wilde kijken naar ‘hoe lelijk ze wel niet waren’? Nee, dat was ik niet. Maar ik deed het toch. In de hoop natuurlijk dat ik zelf mee zou vallen.

Doorsnee

Wat je ziet op de site voor lelijkerds zijn eigenlijk helemaal geen lelijke mensen. Ik zag vooral profielfoto’s van gewone, doorsnee mensen zoals je ze de hele dag om je heen ziet. Wel zijn de meeste veel te dik. Dik is dus lelijk. Nou, dan wens ik ons allen veel succes. We zijn nogal niet een potje gegroeid met zijn allen de laatste jaren. Achter de site zit een heuse moderator die nieuw ingeschrevenen scant op lelijkheid. Spannend lijkt me dat. Want niet aangenomen worden is eigenlijk een compliment.

Forget dinner

Wat ook direct op viel op de site was de reclame voor de andere site die de initiatiefnemer van 
De TheUglyBugBall Howard James in de lucht heeft. Die site heet forgetdinner.co.uk ‘The casual datingsite where people aren’t that fussed about food. En, jawel, je ziet direct mooie mensen op de reclamefoto staan. Logisch want members van die site eten niet. En dun was mooi had James al bedacht. Beetje jammer vind ik dat van James. Kom je als lelijkerd een kijkje nemen op een site die speciaal voor jou is ingericht, krijg je toch weer van die goed gelukte fotomodellen om je oren geslingerd. Maar daar wil James niets van horen. Zijn mening: “Het is een droevig feit dat de helft van het Verenigd Koninkrijk bestaat uit lelijke mensen, maar niemand kwam op het idee een datingsite voor hen op te richten.”

Eigenlijk doet James dus mooi werk. Wat ik dan nog wel wil weten over James… Op welke site staat hij eigenlijk zelf?

Een gedachte over “Datingsite voor lelijke mensen”

  1. Het is wel fijn dat er datingsites bestaan voor verschillende ‘doelgroepen’, maar ik vind ook dat je dan mensen te veel in een hoekje zet. Je hebt een datingsite voor volslanke mensen, voor vegetariers en van alles en nog wat! Kan een vleeseter dan geen relatie hebben met een vegetarier? Of een lelijkerd met iemand die beeldschoon is? Ik ben zelf vrij klein en als er een datingsite bestond voor kleine mensen, dan zou ik er nooit op gaan! Ik heb liever iemand met een goeie hart en karakter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *