Romantische tip 8: naar de film

Het blijft leuk, samen naar de film. Met popcorn en een drankje binnen handbereik opgaan in het leven van de held en de heldin. Op onze manOman filmtips vind je de meest actuele films die vrouwen aanspreken. Maar denk ook eens aan het filmhuis. Daar spelen zich de mooiste verhalen af op het witte doek, voor de échte filmliefhebber. Jullie bioscoopavond wordt helemáál compleet met een etentje voor en een kroegje na.

Servicebioscoop
Helemaal een super de luxe film-uitje is het ‘Gorinchem servicebios arrangement’. Jullie starten de avond in restaurant Hipper in Gorinchem en gaan daarna met de watertaxi naar de servicebios. Wanneer jullie zin krijgen in een drankje of knabbel hoef je maar op de knop te drukken en de bestelling wordt, terwijl jullie geen scène hoeven te missen, naar jullie comfortabele bioscoopstoelen gebracht.
Geen behoefte om de deur uit te gaan? Thuis voor de buis kan natuurlijk ook, maar maak er ook dan iets romantisch van. Doe het voor haar, dit hoef je echt niet op kantoor te vertellen maandag! Wees zo lief en haal een paar van haar favo meiden-films uit de videotheek en zet je meest enthousiaste gezicht op wanneer je naast haar op de bank ploft voor een huilfilm-marathon. Lekker wijntje en wat hapjes erbij en ze wordt helemaal gelukkig van je.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *