Vrouw relatie: Sleur

Zij droomde over een nieuwe liefde. Hij over nieuwe seks. Ze vonden elkaar op internet. Ze spraken af, ergens in een hotelletje langs de kust. Zij vond dat romantisch, hij wel praktisch. Zij had haar avontuur, voor de zekerheid, toch maar aan een vriendin verteld. Je weet maar nooit waar je in stapt tenslotte. Door te vertellen waar ze was en met wie, voelde ze zich iets veiliger. Hij had niets gezegd, en zeker niet tegen zijn vriendin. Ze dronken cappuccino terwijl ze uitkeken over de golven. Zij was ieler dan hij had gedacht. Nou ja, kleine borsten zijn ook geil. Hij was best charmant, misschien een tikkie te snel, iets te geroutineerd. Bij de tweede cappuccino ging zijn telefoon. “De zaak, zei hij, terwijl ze weten dat ik een vrije middag heb genomen.” Hij drukte het geluid weg en streelde licht haar hand toen ze een zoetje in de warme drank liet glijden. Nou ja, hij was vast ook nerveus.

Veelbelovend

Ze wandelden over het strand terwijl de meeste mensen vertrokken. Het was iets na zessen. Ze vertelde hem stukjes over haar leven en ze lachte om zijn grapjes. Dit was spannend. Veelbelovend ook. Zijn telefoon ging opnieuw. Dit keer nam hij op. “Ja, het loopt allemaal een beetje uit. Ik weet niet hoelang het nog duurt.” “Sorry, werk!” Zei hij tegen haar en nam afstand. “Ik heb ze uitgenodigd een hapje te eten, sprak hij met zijn hand voor de telefoon, vast tegen de wind. “Geef me nog een paar uur, dan rond ik het af. Dit moet gewoon even, Lies, de deal is bijna rond. Dit weekend maak ik het goed met je.” Hij keek haar aan met een verontschuldigend lachje waarbij hij zijn linker mondhoek optrok en streelde een blonde lok uit haar gezicht.

Werkkamer

Dat weekend had hij vertrouwde seks met Lies. Haar borsten waren minder vol na de geboorte van de jongens, maar nog altijd mooi. Ze deden wat ze altijd deden. Ze sliep al bijna toen hij het bed uit stapte. “Nu nog? Het is weekend.” “Ik weet het schat, maar ik verwacht nog antwoord van die gasten van laatst. Niets bijzonders, gewoon nog een uurtje voor de zaak. Ga maar slapen. Ik zit in de werkkamer.” 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *