Colofon

Colofon

manOman werd door Melinda Braaksma en Jette Vonk ontwikkeld naar een idee van Marcel Kiekens (1967-2005).

Redactie
De redactie van manOman is in handen van een vaste redactie en een flexibel aantal enthousiaste bloggers. Als rapporteur en ervaringsdeskundige brengen zij de bezoekers van manOman de leukste, verrassendste en betrouwbaarste tips en suggesties om je relatie leuk te houden. De hoofdredactie wordt verzorgd door Melinda Braaksma. Overige redactie wordt verzorgd door Sonja de Heer, Dirkje van Bennekom, Manoek en Feite Hofman. Eindredactie is in handen van Ria Kruyt.

Technische Realisatie
De technische realisatie van manOman is in handen van Holder bv, Obdam. Het technisch concept kwam tot stand onder supervisie van Sparkboxx, Utrecht. Met de nieuwste toepassingen en functionaliteiten, proberen wij jou als bezoeker van manOman.nl zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Art Direction
We zijn bijzonder trots op de vormgeving van onze site en op onze Personal Assistant Mandy©.

Schaap Ontwerpers, Utrecht tekende voor het ontwerp en de huisstijl van manOman©.  Ditte Winkelman ontwierp onze Mandy.

Fotografie
De fotografie op manOman werd onder andere verzorgd door Pentagram Cherry, Utrecht (champagnefoto’s) en Patrick Rauchfuss (Eiffeltoren).

Consultancy
Bij de totstandkoming van manOman zijn de adviezen van veel mannen én vrouwen ingewonnen. Een speciale vermelding voor Olaf Friedrichs (www.heerlijkdagje.nl), Martijn van Erp (www.wintersporters.nl), Theo van Teylingen, Ronald Brink (www.exp.nl), Peter Boonstra (www.elektronik-motion.biz), Tom Stuyt, Michiel Waitz, Marco-John Jonker en Bas Duynstee.

Copyright manOman©2008
Alle rechten op vormgeving en concept zijn in handen van
Edit Value, Utrecht

Jouw input is waardevol voor ons!

Je kunt zelf input leveren voor de blogs op manOman, door te mailen naar info@manoman.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Woorden van liefde en troost

css.php