10 dingen die vrouwen doen smelten

De eerste indruk doet alles. Onze Belgische collega’s van HLN.be geven 10 tips om een vrouw te imponeren bij die eerste afspraak bij je thuis. Geldt dit ook voor de Nederlandse mannen?

Nodig je thuis een dame uit en wil je een goede indruk maken, dan is het belangrijk de juiste ‘moves’ te maken. Deze 10 zaken heb je maar beter in huis, want deze objecten interesseren elke dame. Beter nog, zo weet je meteen waarover te praten en helpen ze om een stapje dichterbij te komen zonder afwijzende blikken.

Nummer 10: Iets zelfgemaakts
Ergens in huis moet er iets staan dat je zelf hebt gemaakt. Een sculptuur, een kunstwerkje of een beschilderd meubeltje, tonen dat je over enige creatieve talenten beschikt. Lijkt het ‘kunstwerk’ op niets dan maak je er gewoon een grapje over, bijvoorbeeld ‘dat je net daarom geen timmerman bent geworden’.

Nummer 9: Een interactief videospelletje
Ooit werden videospelletjes als ‘absolute afknappers’ beschouwd. Dat is niet meer het geval. Videogames zijn interactief en gezellig geworden. Een Wii-fit in je huiskamer breekt meteen het ijs.

Nummer 8: Een coole keukenmachine
Heb tenminste één apart kookapparaat in huis. Een machientje om panini’s te maken, een espressoapparaat, een ijsmaker. Kortom, iets dat een hint geeft dat er iets meer te beleven valt in jouw keuken. Leer nog enkele recepten uit je hoofd en nodig haar uit om te komen proeven.

Nummer 7: een balansboard
Een balansboard lijkt op een skateboard en bestaat uit een plank die je over een roller legt. Hiermee leer je spectaculaire truckjes aan, die ook skaters en surfers gebruiken. Als ze het ziet, wil ze het gegarandeerd ook proberen. Als ze valt, sta je klaar om haar galant op te vangen…

Nummer 6: een interessant boek
Ga op zoek naar een interessant boek om op je tafel te droppen. Boeken over dating en relaties geven stof tot leuke conversaties.

Nummer 5: wijnflessen
Koop een wijnrek en stop het vol met verschillende wijnflessen. Dat hoeven geen dure wijnen te zijn. Uiteraard schenk je een glas wijn in, eerder dan een pint bier. Met een leuke wijnopener erbij, heb je een gadget waarmee je de fles zeer indrukwekkend kan openen.

Nummer 4: een fotocollage

Op een mooie muur hang je een collage van foto’s. Alle foto’s samen moeten een verhaal vertellen. Reisfoto’s bijvoorbeeld vertellen waar je zo al geweest bent. Ze zal overweldigd zijn en je massa’s vragen stellen. Ook leuk is dat je elders in het huis foto’s van je familie en je kindertijd ophangt. Vrouwen houden van foto’s en willen daarbij altijd meer weten.

Nummer 3: een huisdier
Vrouwen zijn meestal verzot op dieren. Ben je niet gek op honden of katten, koop dan een viskom. Een dier toont aan dat je verantwoordelijkheid en zorg aankan, iets wat elke vrouw zoekt in een man.

Nummer 2: een muziekinstrument
Heb je muzikaal talent, dan heb je een stapje voor als er vrouwen langskomen. Stel je instrument tentoon en ze zal er meer over willen weten. Ben je absoluut niet muzikaal, probeer dan iets ludieks te vinden als een djembé of een koe-bel. Doe er gerust iets mee en breng haar aan het lachen.

Nummer 1: Zen-toestanden
Dames houden van zenachtige toestanden in een interieur. Stenen en zand zijn objecten waar ze van houden en kunnen decoratief gebruikt worden. Strooi zand en/of keien in een pot en plaats deze op de salontafel. (lvl)

Bron: HLN.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *