Lief zijn voor moeder: De Beste-Vriendin-Moeder

Moeders zijn er in soorten en maten. Hoe verzin je dan eens passends
kado? Vergelijk jouw (schoon-)moeder of vrouw met de beroemde moeders
die manOman selecteerde en trek de parallel.  manOman, geeft je per
type een bijpassende cadeautip.
Vandaag: Wendy van Dijk en haar Beste-Vriendin-Moeder.

De moeder van Wendy van Dijk
Ga er maar aan staan. Je dochter is mooi, beroemd, razend druk en heeft al het nodige achter de kiezen. Dan ben je er als moeder! De moeder van Wendy van Dijk is een Beste-Vriendin-Moeder. Moeder en dochter  wonen naast elkaar. Hun band is bijzonder sterk zonder dat het knelt. Als we de reclame mogen geloven doet moeder de was, maar er moet meer zijn dan dat. Regelmatig samen eten, iets leuks doen en tijd voor een prettig gesprek. De vriendin-moeder is voor 100% betrouwbaar en gaat  niet aan de haal met jouw secrets. Eigenlijk is ze gewoon de liefste steun en toeverlaat ter wereld. 

Leuke dingen voor de Beste-Vriendin-Moeder
Is jouw vrouw of moeder ook een Beste-Vriendin-Moeder? Geef haar dan iets om gezellig samen van te genieten. Een goed idee voor moeder en (schoon)dochter (of voor jou en je vrouw) is deze heerlijke verwendag. Met de saunabon voor twee ga je er samen een dag op uit. Geen stress, geen gezeur, maar heerlijk een dag onthaasten.
Ook leuk: geef haar dit feestelijke dinerpakket met 6 heerlijke wijnen. Natuurlijk geef je haar die sámen met een uitnodiging voor een gezellig thuisdiner. Jij kookt!

manOman goedgekeurd!

Kijk verder op de site voor nog meer leuke kadosuggesties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *