Clinique geeft foundations op maat weg

Ik gebruik mijn foundation niet zo vaak. Zoveel feestjes in de spotlights heb ik nu ook weer niet. En meestal is wat rouge genoeg voor me. Maar zo nu en dan zoek ik toch een basis make-up die kleine oneffenheden of dat winterswitte kleurtje een beetje wegwerkt. Wil jij kans maken op een Clinique foundation die op jouw lijf is geschreven? Doe mee met de actie.

Clinique foundations

Voor ieder huidtype een op maat gemaakte foundation! Alle kennis die Clinique heeft over huidverzorging, wordt ook toegepast in de foundations. Clinique biedt dan ook het meest complete assortiment foundations voor ieder huidtype, elke huidteint en elke behoefte. Met vloeibare, poeder, en crème-tot-poeder formules in talrijke tinten, biedt Clinique foundations aan, die tegemoet komen aan de specifieke voorkeuren van vrouwen waar ook ter wereld.

Vind uit welke Clinique Foundation voor jou op maat gemaakt is

In het kort: voor elk huidtype of huidzorg, kan Clinique een foundation op maat bieden. Kijk op de Facebook pagina van Clinique. Hier vind je de interactieve Foundation Focus Campagne. Via een speciale Foundation-tab op deze Clinique Facebook pagina, kun jij te weten komen welke foundation het meest geschikt is voor je huid. Bovendien maak je kans om die foundation te winnen! Zo geeft Clinique gedurende de campagne 10 foundations-op-maat weg aan enkele “lucky winners”! Doe je mee?

Dit is een advertorial

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *