De 7 dingen die een man wil in een relatie

Wat vrouwen nodig hebben in een relatie weten we zo onderhand wel. Aandacht, en aandacht, en….. aandacht. Maar wat heeft een man nodig? Geen ‘luisterend oor’, maar vrijheid. En, en dat is misschien verrassend, de kracht van de vrouw. Op www.lijstjes.info vonden we een handig lijstje met de 7 basisregels voor de man.

Bij deze de 7 belangrijkste basisregels op volgorde van belang.

1. Vertrouwen. Mannen willen een vrouw om zich heen hebben die ze een keer stevig vasthoudt. Ze moet die man echer ook makkelijk loslaten en erop vertrouwen dat hij de juiste dingen doet. Een argwanende en jaloerse vrouw die steeds belt, onrustig doet en onzeker is over wat hij aan het doen is, werkt verstikkend. Hierdoor kruipt hij in zijn hol: een veilige plek om tot bezinning te komen en weer even na te denken. Vrouwen begrijpen daar niets van, en denken dat er iets mis is met hun relatie. Maar een vrouw die vertrouwt op haar man, in wat hij doet en hem de lucht en de vrijheid geeft, is een vrouw die al meer dan 50% heeft gewonnen.

2. Acceptatie. Mannen willen geaccepteerd worden in wie zij wezenlijk zijn en waar ze voor staan. Natuurlijk is er aan elke man wel iets bij te schaven, maar in beginsel wil ‘de man’ gewoon geaccepteerd worden voor wie hij is en in welke keuzes hij maakt. Probeer een man dus niet constant te veranderen, accepteer hem voor 80% dan doet hij voor die 20% wel de wc-bril omlaag.

3. Goedkeuring. Mannen horen graag van vrouwen dat zij vinden dat het goed is wat ze doen. Een man hoort graag dat een bepaalde keuze de juiste was of dat het goed is wat hij doet in plaats van …. Lees verder op lijstjes.info

Een gedachte over “De 7 dingen die een man wil in een relatie”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *