Een jaar lang seks

Een creatieve dame vond het ideale cadeau voor haar man. Een jaar lang elke dag seks! Met hààr wel te verstaan. Het cadeau moest wel leuk blijven. Helaas was dat het niet. Manlief kreeg last van prestatieangst. Na een maand of drie kwam de vraag of ze niet een nachtje over konden slaan. De lust was vergaan, de drang tot ontlading vervlogen. Die nacht werd er niet gesekst maar wel geknuffeld. En zo volgden er nog een paar nachten. Het stel is inmiddels blij dat het jaar om is. Elke dag seks bleek toch niet zo leuk. Maar er was wel degelijk winst. De intimiteit en de aandacht voor elkaar was versterkt. Uiteindelijk was dat, ook voor meneer, het grootste cadeau. 

Goed boek
Het bleek heerlijk na een drukke dag nog even tegen elkaar aan te schurken maar het daarbij te laten. Het goede boek voor het slapen werd met al die bedactiviteiten gemist en ’s morgens werd er al opgezien tegen het moment dat ‘het’ weer moest gebeuren. Je hoort het van stellen met een babywens, maar een man die vrijwillig afziet van zo’n cadeau is vast de weg kwijt. Nee, het lag aan haar. Zij was vast niet aantrekkelijk of afwisselend genoeg in haar kunsten. Menig man ‘zou het wel weten’. En zo werd er nog even doorgegniffeld aan de koffietafel waar het bericht ter sprake kwam. 

Heupwiegen
Het zou maar zo kunnen dat mijn tafelgenoten zich te goed deden aan grootspraak. De meneer van het cadeau toonde waarschijnlijk meer waarlijk mannelijke eigenschappen dan ze lief was. Een jarige man is tenslotte ook maar een mens, nietwaar? Moeten maakt moe, zelfs bij zo iets leuks als vrijen met je geliefde. Een paar maal per jaar wil je toch ook wel eens wat ruimte voor jezelf. Zonder vrouw die zich al heupwiegend en met getuite lipjes aan haar belofte komt houden. Nee, dames, het was een leuk idee maar geen goed voorbeeld. Doe uw man een plezier en houd het dit jaar gewoon bij een etentje, de stropdas, een zonnebril of, nog beter, de cadeaubon. Die is ook een jaar lang geldig. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *