Ellen’s Blog: Styling

Een negatieve reactie kan nogal wat doen met een meisjeshart. Veel vrouwen zijn in hun hart altijd een meisje gebleven. Daarom is het oppassen geblazen wanneer je ze aanspreekt… op hun styling.

Pluk vrouw van straat

Lekker makkelijk vind ik dat altijd, van die stylistes in van die programma’s die vrouwen van de straat plukken omdat ze er niet uitzien. ‘Waarom, waarom, mevrouw, loopt u in deze jeans, slobbertrui en op platte schoenen? Nog nooit gehoord van styling?’ En dan wordt erbij gekeken alsof de vrouw een vaatdoek draagt, maar vooral alsof ze er zelf een is. Misschien ziet mevrouw eruit als een uitgewrongen 1000-dingendoekje omdat ze rond moet komen van de bijstand, wat niet zo lekker shopt. Misschien is ze ook iets te vaak als Sorbonette behandeld, en zich maar vast zo gaan kleden. Voor de herkenbaarheid. Achter beroerde styling vind je vaker een onfris verhaal dan bewijs voor slechte smaak. Lees verder op 40&Perfect.nl

Even voorstellen: Ellen Boekelaar


Ellen Boekelaar
Veertigers blog  is het wekelijks blog van Ellen Boekelaar, hoofdredacteur van 40 & Perfect. Ellen is getrouwd met Peter, is moeder en onderneemster. Ze wordt kriegel van gezeur en shoppen, begint te stralen van de vegetarische Italiaanse keuken, wordt sentimenteel van kindergeluk, heeft nog altijd meer onhebbelijkheden dan ze aan kan, maar sluit er met steeds meer vrede.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *