Even de druk eraf in Spanje

Lekker, het is zomer in Nederland, tijd om te ontspannen en even wat rustiger aan te doen. Althans, dat is het idee dat we vaak hebben bij een lekkere zomer in Nederland. De praktijk is echter helaas vaak anders. Het perfecte beeld dat we vaak hebben van een rustige zomeravond in de tuin met een lekker Chardonnay’tje met onze partner zit er in de praktijk vaak niet in. Of de kids moeten weg worden gebracht naar blokfluiten en/of voetbal, of we moeten even wat uurtjes langer op kantoor blijven in verband met die o zo ‘belangrijke’ vergadering, of het regent zo hard dat je drukker bent met de lekkage op de bovenverdieping. Nee in praktijk komt er vaak maar weinig van terecht. Daar kun je natuurlijk genoegen mee nemen, of gewoon wat aan doen.

Spanje heeft het wél!

Wat dacht je van écht even vakantie en zomer vieren in de zon van Spanje? Met je man of vrouw en indien aanwezig met de kids? Geen gezeur met overwerken van je baas, even geen blokfluitles en even geen verregende zomer. Nee, een graadje of 25/30 onder de Spaanse zon van Andalusië, Spaanse wijntjes en lekkere tapas op de veranda van je eigen vakantiehuis in Spanje. Klinkt als een goed idee toch? Het leuke is, dat je tegenwoordig heel makkelijk online een beschikbaar huis kunt boeken. En dan hebben we het niet over een 13 in 1 dozijn bouwpakketvakantiehuis. Nee dan hebben we het over echte huizen van echte eigenaren in Spanje die om wat voor reden dan ook hun huis te huur aanbieden. Volledig gemeubileerd, eventueel een zwembad in de tuin, alles aanwezig wat je maar kan wensen van een volwaardig huis en ieder huis met eigen karakter.

Blokfluitles

Wat is er nu beter dan er even helemaal tussenuit glippen en met zijn allen even helemaal niks (voor wie dat wil) in je eigen vakantiehuis midden in de natuur. Dé ideale manier om alles van het afgelopen jaar te vergeten en op te laden voor het nieuwe jaar vol blokfluitlessen en voetbaltripjes!

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *