Wat doet een vrouw op het toilet?

De vakantie is weer voorbij en wij vrouwen hebben ons met zijn allen weer verbaasd over de toestand van de Franse toiletten. Vooral die langs de snelweg zijn weerzinwekkend, maar ook de toiletten in cafés of eettentjes, waar soms letterlijk de bloedsporen op de bril zitten, hebben ons weer doen beseffen dat het in Nederland nog niet zo slecht geregeld is. Hoe zou dat er nou bij de mannen uitzien? Commentaren hieronder graag!

Hoe gaat het eraan toe op het vrouwentoilet?

Ben jij een man, en heb je je altijd al afgevraagd, hoe het er op het vrouwentoilet aan toe gaat, waarom vrouwen zo lang doen over een toiletbezoekje en meer van die dingen? Lees dan verder. Uit onderzoek blijkt dat we vooral nadenken op het toilet! Ook lezen we vaak wat, checken we de sociale media of werken we ons make-upje even bij. Weekblad Viva, energiemaatschappij Shell en toiletketen 2theloo lieten een onderzoek uitvoeren en ondervroegen daarvoor 350 Nederlandse vrouwen. Wat bleek? We gaan gemiddeld zo’n vijf keer per dag naar het kleinste kamertje, waar we één tot drie minuten doorbrengen.

Momentje voor onszelf

Ruim een kwart van de vrouwen ziet deze tijd als een momentje voor zichzelf. In deze tijd denkt 40% na, leest 30% een krant, boek of tijdschrift, werkt 23% haar make-up bij en checkt 38% de sociale media. Nadeel van dat laatste is het verhoogde risico op een zwemmende smartphone. Zo’n 12% liet namelijk haar telefoon al eens in het toilet vallen. Lees verder op www.ze.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *