Feng Shui in de slaapkamer

Vorige week blogde ik over soorten mannen en hun bed. Nu lees ik op HLN.be tips over hoe de slaapkamer Feng Shui-verantwoord te krijgen. Voor zweefteven, denkt u? Welnee, als je er nou een super seksleven mee creëert, dan ben je toch gek als je de volgende aanwijzingen niet opvolgt. Ik heb de tips van onze Belgische collega’s hier en daar nog met eigen ervaringen aangevuld.

Liefdesnestje
– Kies in jullie liefdesnest warme kleuren als bordeaux, rood, bruintinten en roze. Die hebben een relaxend effect.

– Zet het bed zo dat je de deur volledig kunt zien en zorg dat je die niet barricadeert. Als je met je voeten naar de deur slaapt, krijg je veel slechte energie in je slaapkamer. Houd de deur dus liefst aan 1 van de zijkanten.

– Raam open. Zorg voor frisse lucht: dit maakt dat je je beter voelt.

– Verwijder foto’s van vrienden en familie. Je mag ze niet vanuit je bed kunnen zien. Dit zorgt voor slechte energie. Net als herinneringen uit vorige relaties: hup naar de stort, want ze zijn slecht voor je seksleven.

– Schaf mooie lakens aan van bijvoorbeeld zijde of satijn voor een luxegevoel.

– Sfeer: zachte belichting op diverse punten, (geur-)kaarsen en een klein muziekspelertje voor lounge, klassiek of andere muziek die jullie lekker vinden om op te vrijen.

– Verwijder alles uit de slaapkamer wat aan werk herinnert. Geen bureau, boeken, laptop en televisie in de slaapkamer. Deze brengen onjuiste energie mee, die noch rustgevend noch lustopwekkend is.

– Spiegels in de slaapkamer lijken kinky, maar zijn een teken van ijdelheid. Kun je ze niet verwijderen? Bedek ze dan ’s nachts.

– Wat boven je bed hangt, beïnvloedt je dromen. Hang dus iets aan het plafond waar je een goed gevoel bij krijgt. Er zijn speciale ‘dromenvangers’ te koop in Nieuwe Tijdswinkels.

– Geen rommel! Een gepoetste, opgeruimde, sprankelende kamer zorgt voor een dito seksleven!

Met dank aan hln.be 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *