Floris’ Blog: De droom van elke man

Afgelopen zondag zat ik gemoedelijk met een leuke vriendin een biertje te drinken. Je weet wel, zo’n vriendin waarmee je je hele ziel en zaligheid deelt. Wij kennen elkaar al zo lang dat we soms gekscherend opmerken dat het wel weer lang genoeg is geweest. Nou dacht ik na 25 jaar alles van Roos te weten en wat bleek!? Ze droeg al jarenlang een diep gekoesterd verlangen en geheim met zich mee. Regelmatig fantaseert zij over seks met een vrouw en man. Dit geheim deelde ze met mij. De droom van iedere man……..

Hetero Guus

Twee jaar terug begon Roos erover tegen haar man Guus. In tegenstelling tot mijn droom wees hij het idee direct af. De gedachte van twee vrouwen samen stond hem niet aan. Ik heb dat, evenals de meeste mannen, alleen bij de gedachte aan seks met een extra man. Roos bleef echter fantaseren en kreeg inmiddels, zonder medeweten van Guus, een relatie met een leuke jongere vrouw, tevens met vaste relatie. De twee leerden elkaar gewoon via een borrel van het werk kennen. Roos is overigens een prachtige vrouw om te zien en zoals het heel vaak gaat, was er direct sprake van wederzijdse aantrekkingskracht.

Indrinken

Roos en ik zaten zo een beetje te babbelen en ze dronk stevig door. Ikzelf ben een matige drinker en doe rustig aan met mijn biertjes. Eigenlijk was Roos al de hele tijd gespannen ondanks de relaxte wijze waarop wij het seksuele onderwerp bespraken. Onze gesprekken zijn al 25 jaar open, direct en ontspannen dus was er iets mis met Roos. Ze bestelde nog een rondje en liep inmiddels vier biertjes op mij voor. Moed indrinken!?

Broodje aap uit de mouw

Met haar vriendin Aafke had Roos besproken dat het er een keer van moest komen, een trio met een man erbij. De vriend van Aafke vonden ze beiden niet geschikt dus werd besloten een ander te zoeken. Aafke en Roos zochten beiden maar waren nog niet de ideale man voor hun plannetje tegengekomen. Roos had Aafke wel eens over mij verteld en nu ze voldoende (teveel) had gedronken durfde ze met haar plan op de proppen te komen. Je raadt het al; ik was het doelwit. Het kwam er met een gebogen hoofd, blik omlaag en twijfelend uit. Roos kent mij al zoveel jaar, vandaar dat ze me uiteindelijk na veel bier toch durfde te vragen een keer een broodje, of beschuitje, met hen te komen nuttigen.

Droom in duigen

In eerste instantie sprong ik als vrijgezel (figuurlijk) een gat in de lucht. Mijn beste droom zou uitkomen met Roos, een heerlijke vrouw dus… ach, waarom niet? Toch stond ik al snel met beide voeten op aarde. Ineens realiseerde ik me dat seks ten koste van onze goede solide vriendschappelijke relatie kon gaan. Laat Roos nou net één van die weinige vrouwen zijn waarmee ik, zoals mannen onder elkaar, een biertje kan drinken. Een vrouw met ballen, met pit, waarmee ik gezellig zonder overbodig gezeur kan ouwehoeren. Ze ziet er nog goed uit ook! Dus besloot ik met verschrikkelijke pijn in mijn hart het aanbod af te wijzen, shit!! Zo’n aanbod sla je niet af! Zoiets overkomt mij vast geen tweede keer! De droom van iedere man, ook mijn droom, hij viel voor mijn ogen in duigen! Zijn er nog liefhebbers?

Wie is Floris Deun?

Hoi, ik ben Floris (42) en ik ben gepassioneerd wanneer het schrijven en spelen met taal betreft. Mij werd gevraagd nu en dan een stukje te schrijven voor manoman in 2011. Ach, waarom niet? Vind je het (n)iets, laat het me dan gerust weten, via floris.deun@hotmail.com. Groeten Floris.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *