Floris’ Blog: To MILF or not to MILF, that’s…

Vandaag schrijf ik mijn blog vanaf mijn wintersportadres, en dat terwijl ik twijfelde of ik deze week überhaupt iets zou schrijven. Hier in Oostenrijk heb ik een gezellige dame (28) ontmoet en dat is mijn aanleiding om toch te schrijven. Ze heet Lena en komt uit een klein dorpje in Zuid-Duitsland tegen de Tsjechische grens.

Heeft u misschien een zonnebril (vuurtje) voor mij?

Lena stapte maandagochtend bij mij in de lift, alleen en op weg naar boven. Ook ik was alleen want mijn maatjes lagen nog op één oor. Je mag raden waarom. De tocht omhoog duurt ongeveer tien minuten en we waren halverwege toen Lena erachter kwam dat ze haar zonnebril vergeten was. Ze zou terug moeten en wij raakten in gesprek. Aangezien Lena op mij betrouwbaar overkwam, bood ik haar mijn sneeuwbril aan. Zelf heb ik nog een gewone zonnebril en het bleek dat ze twee appartementen bij mij vandaan zit dus, ach. Dit gebaar waardeerde Lena zo enorm dat er een heel mooie lieve glimlach op haar gezicht kwam. Vlak daarvoor was het mij nog niet opgevallen hoe mooi ze eigenlijk is.

Duits en Nederlanders

Mijn Duits is iets beter dan dat van de gemiddelde Nederlander, en veel beter dan dat van Louis van Gaal. Louis moet opstappen omdat zijn clubje niet best heeft gepresteerd. Lena haalde zijn Duitse spraakvaardigheid aan, met direct er achteraan het compliment dat de meeste Nederlanders zo goed Duits spreken. Wel had ze een totaal ander beeld van Nederlanders dan de ervaring die ze nu met mij had. Het kwam erop neer dat ik zo attent, aardig en zo anders dan verwacht was. Ik geef eerlijk toe, dat na haar oprechte glimlach, ik ook wel erg mijn best deed om in een goed straatje bij haar te komen. Boven stelde ze voor de ochtend samen te gaan skiën. ’s Middags zou haar moeder naar boven komen en die kon dan mooi haar zonnebril meenemen.

Mooie (schoon)moeder

We hadden veel lol ’s morgens en na een valpartijtje (ik duwde haar opzettelijk om) lagen we al snel te zoenen in de sneeuw. Toen haar moeder ’s middags boven kwam, besloten we gezamenlijk te lunchen. En wàt een goed geconserveerde vrouw is Lena’s moeder (46) zeg, wow! Je moet natuurlijk altijd even kijken hoe de moeder eruit ziet. Mocht je samen ooit oud willen worden, nietwaar? Ze kwam helemaal niet als het prototype schoonmoeder op mij over en het klikte ook met haar. Uiteraard complimenteerde ik deze MILF met haar uitstraling en zij flirtte terug.

Als de kat van huis is…..

Lena’s ouders hebben een druk bezocht restaurant en haar vader geeft niets om wintersport, dus bleef hij thuis om de zaak draaiende te houden. Ondertussen kreeg ik de indruk dat moeders meer in de ski-instructeurs was geïnteresseerd dan in het skiën. Ze zette de bloemetjes aardig buiten.

Bij aankoop van een dochter, krijg je…..

Vanmorgen was Lena naar het dorp om brood te halen. We zouden samen ontbijten. Moeders deed open in haar badjas. Haar welgevormde rondingen kon je niet bepaald missen. Voordat ik het wist zoende ze me op mijn mond en haar badjas viel open. Eigenlijk heb ik me niet verzet toen ze me aanrandde. Ik stond perplex, en dat terwijl ik heus wel iets gewend ben. Lena weet nergens van en we hebben wel de hele dag geskied met z’n drieën. Eerlijk gezegd zou ik niet weten wie ik zou kiezen wanneer ze me voor het blok zouden zetten…

Wie is Floris Deun?

Hoi, ik ben Floris (42) en ik ben gepassioneerd wanneer het schrijven en spelen met taal betreft. Mij werd gevraagd nu en dan een stukje te schrijven voor manoman in 2011. Ach, waarom niet? Vind je het (n)iets, laat het me dan gerust weten, via floris.deun@hotmail.com. Groeten Floris.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *