Ipad trouwmagazine A Beautiful Day gelanceerd

Trouwen? Dat bereid je tegenwoordig heel modern voor! Swipe, scroll en play! In A Beautiful Day, het eerste trouwmagazine voor de iPad, vind je alles wat je nodig hebt: van de jurk tot de openingsdans, van juwelen tot de trouwlocatie. Hoe waanzinnig is dat?

A Beautiful Day

A Beautiful Day maakt al tien jaar bruidsparen blij met prachtige weddingclips: de mooiste momenten van de dag, ‘s avonds op het feest vertoond. Destijds een revolutie in de trouwbranche. Ook Winston Gerschtanowitz & Renate Verbaan, Xander de Buisonjé & Sophie Steger en Jeroen van der Boom & Dany de Wit beleefden hun ‘beautiful day’.

I Do Wedding clip

Vorig jaar introduceerde A Beautiful Day de ‘I Do’, een interactief foto- en videoalbum op de iPad. Nu is het tijd voor weer iets nieuws! Waar vind ik een fantastische locatie, wat voor jurk wil ik aan, hoe komen we aan een goede DJ, wat zijn de laatste trends op het gebied van bruidstaarten, waar ga ik naar toe op huwelijksreis en waar vind ik de meest fabulous heels? In A Beautiful Day Magazine lees je dit allemaal, maar bekijk je ook de bijbehorende video’s en klik je direct door naar de websites van aanbieders.
Laat je inspireren door A Beautiful Day, Swipe, scroll en play!

Het magazine is gratis verkrijgbaar in de App Store en Google Play,
te vinden via onderstaande link:
http://itunes.apple.com/nl/app/a-beautiful-day/id533369906?mt=8

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *