Man Vrouw Relatie: Flirten buiten je relatie

Flirten wanneer je een relatie hebt, kan dat? Bo denkt van wel. Want flirten geeft je energie en streelt de ego en heeft, mits juist gedoseerd, niets te maken met vreemdgaan. Maar wat vindt Marc? 

Hai Marc,
Ik stond daar dus, zes uur, je zou denken spitsuur, maar het was dus helemaal niet druk. Kennelijk was ik een van de weinige die het huishouden weer op het laatst moest regelen en zat de rest allang gezellig aan tafel. Wij nog niet. Nee, moeders moest weer van alles, behalve kinderen voeden. Pannenkoeken dan maar. Die zijn lekker snel klaar. ‘Jongens, nog even geduld, ik ren NU naar de super, het eten staat over 20 minuten op tafel.’ Het werd toch iets later. 

 Leuke man en te veel keus

Heb jij enig idee hoeveel keus er is in pannenkoekenmix? En dat trek ik dus niet. Ik ben moe van een dag werken, ik heb kinderen die iets willen eten. En wel vóór dat ONM begint. En daarna wil ik de DWDD zien. Het is van redelijk belang dat een en ander gefixt is rond de klok van zeven. Ik stond daar dus, zes uur, voor twee meter schap pannenkoekenmix. Oma’s mix met een vleugje kaneel, snelle mix waar alleen water bij hoeft. Inderdaad, snel, maar dan zit er dus ei- en melkpoeder in. Lijkt me niets. Wat is er nog meer? Er is de originele mix, de 200-granen mix, de bio-mix en de leuke man-mix. Pardon? Leuke man? Verrek, er stond een leuke man. ‘Er is gewoon te veel keus’, zeg ik, doelend op de mixen, niet op het aanbod mannen. De leuke man lachte. ‘Voor alle smaken iets’, grapte de man. 

 Voorjaar, tijd om te flirten    

Vervolgens zag ik de leuke man bij de melk waar hij me vriendelijk toeknikte. Daarna nog een bijna botsing in het gangpad richting zoetwaren – ik moest nog stroop- waarbij hij hardop lachte en toen ik achterom keek bij de kassa stond er maar één klant tussen hem en mij. Deed hij het er nu om of niet? Zo ja, dan was het een behoorlijk staaltje flirten. En opeens was ik niet moe meer. Ik wandelde rustig naar huis. Had ik nu een glimlach op mijn gezicht?  Het viel me op dat de lucht geurde naar voorjaar. Tot zeven uur dan. Toen rook het naar pannenkoeken….

Groet Bo 

Hai Bo,
Lekker gevoel geeft dat hè, als iemand met je flirt? Ik kan er ook zo van genieten. Zomaar, op een onverwacht moment is er een ontmoeting met een leuke dame die wat lentekriebels bij me losmaakt. Steelse blikken van haar die vaker mijn ogen treffen dan anders en dieper binnendringen. Haar mondhoeken krullen omhoog en toveren een verleidelijke glimlach op haar gezicht. Ze draait zich gracieus om en werpt daarna een blik over haar schouder en haar ogen lijken te vragen: “Volg je me?” Nou, mijn ogen in ieder geval wel!

Boost van flirten

Er gebeurt ineens van alles in mijn hoofd en lijf en ik ben helemaal vergeten waar ik mee bezig was. Mijn gedachten lijken vreemd te gaan. Mijn jongere ego, die maar niet ouder lijkt te worden, doet mij weer denken aan mijn jeugdjaren. Toen was dit meestal een onschuldig seksueel getint spelletje. Meestal bleef het bij dit spelletje, maar soms… gingen we pannenkoeken bakken!
Tja Bo, wat is authentieke aandacht toch ongelooflijk krachtig hè? Het pept je lichaam op met een boost energie, je gaat rechterop lopen, zodat bij de vrouw de borsten wat beter uitkomen en bij de man zijn torso aantrekkelijker oogt, en ook de uitdrukking op je gezicht fleurt helemaal op. Alsof je een bloemetje bent die pokon krijgt.

Miljoenen andere mannen

Kijk Bo, die leuke pannenkoekenmix-man had misschien gewoon zin in een leuk en spontaan onschuldig spelletje. Hij koos daarvoor wel een strategische plek. Dat is bij de magnetronmaaltijden voor alleenstaande vrouwen of bij de pannenkoekenmixen voor de vrouwen met kinderen, die misschien wat in de gezinssleur zijn ingedut. En dan moet die vrouw een keuze maken…
En het hele leven bestaat uit keuzes, Bo. Niet alleen bij de pannenkoekenmixen. We willen zo veel, we hebben te weinig tijd en er zijn te veel keuzes. Ooit heb jij ook voor die vent gekozen die nu regelmatig rond dwarrelt in hetzelfde huis waar jij woont. En dat terwijl er alleen al in ons eigen landje miljoenen andere mannen rondlopen!

Vreemdgaan met eigen man

Toen je hem ontmoette, gebeurde er iets waardoor jij een keuze maakte, vanuit je hart: “Hem wil ik als levenspartner!” De smaak die jij toen proefde, daar raakte je aan verslaafd.
Maar iedereen weet, dat als je lange tijd dezelfde smaak pannenkoek eet, dan gaat dat vervelen. Dat snappen de marketeers ook en dus verzinnen ze steeds nieuwe smaken, om ons te blijven prikkelen. Gelukkig zijn er geen marketeers die jou steeds verrassen met nieuwe mannen. Jij zorgt zelf voor de marketing van je eigen man. Beschouw hem als een gewone pannenkoek en ga lekker vreemd. Versier hem met allerlei ‘toppings’, dan blijf je smullen van je eigen pannenkoekenman!

Hartelijke knipoog,
Marc

Marc Faber over Marc Faber
“Sinds 1965 kan ik de wereld en haar bewoners met mijn eigen zintuigen waarnemen. Als klein kind begreep ik vaak niet waarom mensen bepaalde dingen zeiden en deden. En dat intrigeert me nu nog steeds. Ik begeleid kernkrachtige transformaties van mensen (Humanalytics) en organisaties (Biznalytics).

Life is [L]ove, [I]nspiration, [F]reedom & [E]nlightenment. Enjoy LIFE!!”

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *