Man weet niet wat vrouw wil

Een raar bericht in de kranten. “Ruim de helft van de vrouwen blijkt het erg belangrijk te vinden dat haar partner weet waar ze van houdt.” Deze had ik toch zeker ingeschaald op 100%. Maar het bleek om de smaak van sieraden te gaan.

Tegenzin
Een kwart van de dames die wel eens een sieraad krijgt van haar lief geeft aan dat ze het juweel eigenlijk niet zo mooi vond. Bijna de helft (44%) van deze teleurgestelde groep durft daar niet voor uit te komen, stopt het sieraad goed weg en draagt het zelden. Een klein deel (13%) zet zich over de teleurstelling heen en draagt het sieraad, zij het met tegenzin.

Wat is het juiste sieraad voor je vrouw?
De allerbelangrijkste voorwaarde voor een succesvolle juwelengift is dat het sieraad of horloge bij haar stijl past, van goede kwaliteit is en uniek is. Koopt de man een sieraad dat niet bij zijn vrouw past dan zal ze zich direct afvragen waarom hij haar zo slecht kent. Het komt niet in het onderzoek naar voren maar het zou maar zo kunnen, ik ben een vrouw, dat daar de teleurstelling zit. Niet in het feit dat het cadeau te duur, te goedkoop of niet mooi genoeg is.

Vrouwen willen een ring
Mocht zij geheel vrij kunnen kiezen naar stijl en budget, dan willen de geinterviewde dames het liefst een sieraad op maat. De ring met diamant staat dan op nummer twee, gevolgd door het dure horloge. De top vier van het soort sieraad dat vrouwen in algemeenheid het liefst ontvangen is een ring (53%), de armband (17%) , het horloge (13% en het collier (11%). Het onderzoek is gedaan onder 2000 vrouwen. Het wachten is op een onderzoek naar mannen die teleurgesteld zijn over hun gekregen sieraden of alweer een foute gadget.

Een gedachte over “Man weet niet wat vrouw wil”

  1. Mij te link.
    Ik wacht totdat ze voor een etalage staat en uitroept: “Dat wil ik hebben!”. En dat krijg ze dan. Maakt niet uit wat het is.
    Zomaar iets op de bonnevooi kopen waarbij de kans ook nog eens aanwezig is dat het niet gewaardeerd wordt is mij te groot.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *