manOman’s Feite publiceert tweede boek!

Wie kent ‘m niet? Feite Hofman, alias, Feitmans, manOman blogger van het eerste uur, en elke zaterdag present om zijn visie op de wereld om hem heen in een mooi verhaal te gieten. Feite Hofman brengt binnenkort zijn tweede bundel columns uit: M/V, bij gelijke geschiktheid gaat onze voorkeur uit naar een vrouw. Het boek wordt op 21 april gepresenteerd in Grand Café de Burgemeester van Dieren aan de Zutphensestraatweg 1 te Dieren.

Feitmans over mannen en vrouwen

M/V, mannetjes en vrouwtjes, zwart en wit, yin en yang. Tegenstellingen, overeenkomsten en wetenswaardigheden over de relatie tussen beide geslachten, door de ogen van een man. In korte, beschouwende, soms scherpe maar vooral relativerende columns beschrijft Feitmans, alter ego van Feite Hofman, op eigen wijze allerlei aspecten die het man of vrouw zijn raken, geïnspireerd door sport, politiek, vrienden, werk en zijn eigen gezin. Een hak op de tak potpourri van geestige gedachtespinsels. Acteur Eric van der Donk neemt het eerste exemplaar in ontvangst.

Bestellen?

Waardeer je de blogs van Feite? Bestel dan nu alvast een exemplaar van zijn nieuwe bundel. Het boek wordt uitgegeven bij www.schrijverijmooimens.nl. Je bestelling kun je plaatsen à € 14,95 (ISBN/EAN : 978-94-90352-17-2) bij de schrijver zelf: feite@feitmans.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *