Meest sexy man

Het Amerikaanse showbizzblad People heeft acteur Johnny Depp weer uitgeroepen tot ‘de meest sexy man alive’. Het is de tweede keer op rij dat de 46-jarige Johnny deze prijs wint.

Sexy
Volgens mij wordt hij er zelf niet koud of warm van. Het is het juk van beroemd zijn. De beste, de mooiste, de weet-ik-wat-prijzen geven zelden een reëel beeld. Of zijn alle mannen ter wereld gecheckt? Prijzen als deze zijn populariteitsprijzen. Johnny heeft dus niet per se de meest sexy uitstraling ter wereld, maar is wel heel erg populair. Commercie dus. 

Karakter
Laat mijn dochter het maar niet horen. Ze is zooo into Johnny! Dat hij een stuk ouder is dan haar paps doet er niet toe. Ik kan haar geen ongelijk geven. Johnny is mooi en sexy. Helemaal mee eens. Al vind ik hem sexy omdat hij ooit, incognito als Jack Sparrow, ging voorlezen in het kinderziekenhuis waar zijn kind moest verblijven. Bezoekers hadden niet door dat hij de real thing was en Depp kon ongestoord de zieke kids even laten genieten. Dát vind ik sexy; een goed karakter.  

Hysterisch
Sexy zijn heeft anno nu in looks weinig meer te maken met super mannelijke mannen. Ook acteur Robert Pattinson, je weet wel, dat bleke snoetje uit Twilight, kan niet meer over straat zonder hysterische troepen achter zich aan. 

Ranking the man
De androgene man is hot. Op de behaarde breedgeschouderde oega-boega-macho-man zitten volgens de media nog maar weinig vrouwen te wachten. Houden jullie het nog en beetje bij, heren? Ik denk het niet. Het zijn de vrouwen die warm lopen voor rankinglists. Mannen zal het een zorg zijn. Die doen gewoon hun ding. Is daar al een prijs voor? 

2 gedachten over “Meest sexy man”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *