Met z’n allen naar Ikea

Er moet een kinderkamertje gemaakt worden, bij ons in huis. Het kamertje was er al, maar het was niet gezellig voor kinderen. Op naar IKEA dus om lampen, poef en bureautje te halen. Maar wel zonder man, want een man in IKEA dat is een man in mineur. Nou hoorde ik dat IKEA een nieuw offensief heeft bedacht om de onwillige man het wat meer naar de zin te maken. Die outdoor man van mij, is in ieder geval ‘geïnteresseerd.’

Advertorial:

Outdoor IKEA

IKEA lanceert namelijk een duurzame outdoor collectie die aansluit op het Nederlandse buitenleven. Ondanks het onvoorspelbare weer, zijn Nederlanders wel echte buitenmensen. Bij de eerste zonnestralen gaan we massaal de deur uit. De nieuwe collectie van IKEA is bestand tegen regen, wind en zon zodat je het hele jaar door van je balkon of tuin kunt genieten. Met de grootste outdoor collectie tot nu toe biedt IKEA een uitgebreide keuze aan betaalbare oplossingen om van iedere tuin of balkon een verlengstuk te maken van de woonomgeving.

Wat is Duurzaam bij IKEA?

De nieuwe outdoor collectie van IKEA heeft nieuwe stijlen, materialen, verbeterde klassiekers en compleet nieuwe productfamilies. De nieuwe collectie biedt slimme oplossingen om kleine ruimtes optimaal te benutten. Alle seizoenen Vrieskou, wind of regen, producten uit onder andere de FALSTER en ENHOLMEN serie zijn bestand tegen alle weertypes, onderhoudsvrij en makkelijk schoon te maken. Zo is de FALSTER serie gemaakt van polystyreen. Dit lichtgewichte kunsthout heeft het natuurlijke gevoel en uiterlijk van massief hout, maar vergt geen onderhoud en is bestand tegen regen, sneeuw, warmte en koude. De compleet nieuwe ENHOLMEN serie is gemaakt van duurzaam handgevlochten kunststof rotan. Dit heeft dezelfde uitstraling als natuurlijk rotan, maar heeft geen onderhoud nodig en is eenvoudig schoon te maken met een vochtige doek en zeep. De luchtige en moderne serie bestaat uit afzonderlijke meubels als een 1-zitselement, een hoekelement, een tafel en een verstelbaar zonnebed om een combinatie op maat te creëren. Al deze meubels hebben bovendien roestbestendige aluminium frames.

Kijk op IKEA Outdoor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *