Mondgeur killer voor je relatie

Afknapper nummer 1 wanneer het om dating gaat: ruiken uit je giecheltje. Iedereen weet het en toch komt het nog altijd (veel) voor. Maar denk je echt dat een vrouw je gaat kussen als ze je op een meter afstand kan ruiken?

Bang voor de tandarts

Natuurlijk, we zijn allemaal mensen, en we eten en drinken de hele dag door, als het even tegenzit roken we daarbij nog een sigaretje en wanneer je helemaal de sjaak bent, heb je misschien nog maagproblemen ook. Meerdere vrienden van mij zijn bang voor de tandarts, ook dat helpt niet echt mee. Wat je wel kan doen, is zelf je gebit zoveel mogelijk schoonhouden. Probeer er in ieder geval alert op te zijn. Want een slechte adem is funest voor je relatie. Believe me!

Geen intieme relatie

Twee weken geleden had ik een gesprek met een man die de reputatie heeft te stinken. En niet zomaar een beetje, nee, echt op afstand. Is er nou niemand in zijn omgeving die daar eens een opmerking over maakt? Ik vind het niet meer dan sociaal dat je iemand erop wijst dat hij mensen van zich vervreemdt, dat zijn mondgeur de reden is dat hij geen intieme relatie meer heeft gehad sinds de jaren ’70, kortom dat hij uit zijn mond ruikt. Spoelen met mondwater is een lapmiddel, de ware hygiëne zit ‘m natuurlijk in regelmatig onderhoud en het schoonhouden van je gebit, of uitzoeken waarom je maag zo geïrriteerd is. Trust me, dat is beter voor je relatie dan elke week een bloemetje mee te nemen.

Advertorial:Philips Sonycare

Philips introduceert de nieuwe Sonycare Diamondclean: een reinigingsapparaat waarmee ook de mensen die bang zijn voor de tandarts hun gebit ultiem kunnen reinigen. Het apparaat werkt door middel van Sonische technologie. Hierdoor verwijdert het tot 4x zoveel tandplak! Zo krijg je niet alleen een stralend gebit, maar ook een superfrisse adem. De nieuwste Philips Sonicare produceert 31.000 borstelbewegingen per minuut, met als resultaat een unieke dynamische vloeistofkracht, die zacht en effectief vloeistof diep tussen de tanden en langs de tandvleesrand stuwt. Zo wordt je gebit schoner dan ooit tevoren. Meer weten? Bekijk hier de Sonicare. Je kunt hem nu twee maanden uitproberen en niet goed, geld terug!

2 gedachten over “Mondgeur killer voor je relatie”

  1. Haha! Dit is 100% waar. Geldt namelijk ook voor vrouwen hoor, als zij uit hun mond stinken. Echt een dikke afknapper. Tanden goed poetsen helpt niet altijd, soms moet je ook gewoon naar de huisarts omdat het een probleem dieper in je keel betreft (was bij mijn schoonvader namelijk het geval). Ik heb trouwens ook een elektrische tandenborstel, werkt goed! Ook van Sonicare dus dat is een aanrader voor een schoon gebit! Hier staan ook nog wat leuke tips om je tanden schoon te houden: http://www.tandartssmile.nl/poetsinstructies.html. En deze grappige tips over afknappers: http://www.vrouwenversierenxl.nl/7-redenen-waarom-vrouwen-op-mannen-afknappen/.

    Altijd goed blijven poetsen! (liefst met die elektrische tandenborstel haha!).

    Ciao
    Ricardo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *