Nikita’s Blog: Flirterig gefluister

‘Hey pssst meisje…psst’…vanuit een zwarte Opel Corsa op een zaterdagnacht. Ik draai me om kijk in de richting van het gesis en beëindig deze fluister-actie met een afwijzende blik. De man grijnst en probeert me met zijn – in zijn ogen verleidelijke – blik te verleiden. Poging mislukt. Ik fiets verder. Waarna ik op de achtergrond verneem dat ik een hoer ben.

Huisdier

Ik heb dit soort mannen nooit begrepen, moeten wij ons als vrouwen overgeven aan dit soort flirterig gefluister. Dames, lieve dames. Wie raakt er opgewonden van een man die je behandelt alsof je een huisdier bent? Zeg nou zelf, een keer fluisteren en de vrouwtjes zitten op de mat. Ik ken geen vrouw (woonachtig Rotterdam) die hierdoor verleid wordt of in ieder geval voor deze slechte versier-truc valt.
Toch zijn dit soort mannen standvastig. Als een meisje al omdraait hebben ze weer met 1-0 gewonnen. Niet om alles recht te praten maar in deze situatie was ik lichtelijk afgeleid. Bij de ‘psst’ die avond draaide ik om. Waarom, geen idee. Stiekeme hoop dat er ook nog normale mannen aanwezig zijn of zo. Zal wel aan mijn naïviteit liggen. KUT, gefaald.! Sorry Dames, volgende keer ben ik geen hoer!

Wie is Nikita van der Linden?

Vuilbekkende, Barbiehoofd-trekkende, poserende, belevende, schrijvende, juffende, acterende, fashion-bloggende, levensgenietende vrouw.

Je kunt altijd contact met me opnemen via www.nikitavanderlinden.tumblr.com

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *