Noppen en Naaldhakken

Afgelopen weken verschenen er verschillende berichten in de media dat Wesley Sneijder zou gaan scheiden. De sterspeler van Real Madrid heeft zich in het Spaanse nachtleven gestort en zou daar een nieuw liefje gevonden hebben. Er gaan zelfs berichten dat het gaat om de knappe Slowaakse tennisster Daniela Hantuchova.

Of het waar is of niet het zou wel passen bij een topvoetballer. Deze houden er namelijk wel van om een sterrenhuwelijk te hebben. Kijk nu bijvoorbeeld naar de Beckham’s of in Nederland de Van der Vaartjes. Dankzij hun huwelijk staan ze nog meer in de spotlights. De liefde komt dan vanzelf wel zeker?

Italië
In Italië is het zelfs zo erg dat het de droom is van iedere voetballer om één van de mooie televisiemeisjes te trouwen. Deze dames, die met hun mooie verschijning programma’s opleuken, dromen er op hun beurt weer van om te trouwen met de beste voetballer van Italië. De mooiste televisiebabe was bij voorbaat dan ook al zo’n beetje uitgehuwelijkt aan Francesco Totti, de grote vedette van het Italiaanse voetbal.

Babel
Ook Ryan Babel zou het wat dit betreft zeer goed doen bij Liverpool. Hij werd aan de haak geslagen door voormalig miss Groot-Brittannië Danielle Lloyd. Deze titel werd haar echter ontnomen omdat ze naar bed was geweest met een jurylid, ook een voetballer namelijk Teddy Sheringham. Danielle windt er dan ook geen doekjes om: ze wil een voetballer als vriendje. Voor Babel werkte ze namelijk al een reeks andere voetballers af waaronder Jermain Defoe en Marcus Bent. Geen wonder dat ze voor de charmes van deze jongens bezwijkt, ze zijn allemaal zo lief en aardig! Dat deze sterren ontzettend veel geld verdienen, is natuurlijk enkel en alleen een leuke bijkomstigheid?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *