Rob Kamphues heeft een midlife crisis

Ja, als het dan zo klaar ligt koppen we in ook. Rob Kamphues deed een programma over zijn midlifecrisis en… werd prompt verliefd op een tweede leg kippetje. Hoe mooi kan de liefde zijn.

Goede tijden
Het leeftijdsverschil is drieëntwintig jaar. Is dat erg? Kamphues is mijn vader niet, zij niet mijn dochter, dus ik zeg: geen probleem. Je hebt mannen die blijven eeuwig jongensachtig en die zijn toevallig wel het leukst. Dan kan het dus gebeuren dat je als vrouw valt voor zo’n ervaren maar jeugdige bink. Hoe dat voor een man zit kan ik niet doorvoelen, maar ik heb er wel een beeld bij. Het is vitaal, strak en herinnert aan goede tijden. Wat wil je nog meer?

Jonge godin
Toch heb ik altijd het idee dat het later wel weer rechttrekt. Net als elke vrouw ligt ook de jonge godin op een avond gewoon in flanel en met een kop chocolade een goed boek te lezen in bed, klaagt ze eens per maand over buikpijn en eens per week dat je de vuilnis buiten moet zetten. “Ik kan met haar zo goed praten”, zei mijn altijd zwijgzame ex toen hij een nieuwe liefde vond. “Prima, maar ik spreek je over 8 jaar, zo rond het punt in jullie relatie waar wij nu zijn. Dan pas kun je goed vergelijken.” Ja zeg, in het begin is alles leuk. Dat was hij ook.

Ik geloof best dat het pijnlijk is wanneer je partner je verlaat voor iemand met minder kilometers op de teller. Dit is trouwens niet van toepassing op Rob en zijn ex, die al een tijdje uit elkaar zijn. We zullen zien hoe lang de midlifecrisis duurt. Tot die tijd blijft het leuk voor de clichés. 

2 gedachten over “Rob Kamphues heeft een midlife crisis”

  1. Nou,Het is och wat met die rob haha!
    Nou,jij kan in iedergeval nog slechte programmas maken en
    mischien kunnen we er nog wel een verwachten over een motor ofzo..haha!
    Groeten Kees Van Duik 50 jarige lolbroek uit DEVENTER!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *