Romantische tip 9: chocoladedromen…

Monroe wilde diamanten, maar vrouwen zijn ook al heel gelukkig met minder: chocolade is altijd zoet en goed. Traditioneel wordt er chocolade gegeven op Valentijnsdag en wij zullen de laatste zijn te zeggen dat je dit niet moet doen. Maar doe het wel personal-style: Laat je bonbons niet inpakken door een winkeljuf maar doe het zelf. En wel per stuk. Elke bonbon wikkel je in een dun maar mooi papiertje waar je persoonlijk iets liefs op hebt geschreven. Met zo’n gebaar kan je credibility tot Valentijn 2010 niet meer stuk! Je kunt je pareltjes in één keer geven maar er ook hier en daar wat voor haar neerleggen. Bijvoorbeeld op haar kussen, in de koelkast, haar tas of jaszak.

Echt wel lekker
Voor de lekkerste bonbons en chocolade hoef je de deur niet uit, die bestel je online. De bonbons die wij voor jou selecteerden worden met de hand gemaakt, zonder kunstmatige toevoegingen
door misschien wel de beste chocolatier van Nederland. Wat jij daar aan hebt? Wacht maar af….We hoeven je toch niet meer te vertellen wat chocolade doet met vrouwen? Happy Valentine!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *