So you think you can dance?

Aan het eind van het jaar zitten alle leuke dingen om te lachen. Hadden we al Patries die zegt dat alles aan haar natuurlijk is, nu lees ik ook over een onderzoek waaruit naar voren kwam dat oudere mannen vinden dat ze beter kunnen dansen dan jongere mannen. Is het geen giller? Nog nooit naar So you think you can dance gekeken zeker? Als er nu had gestaan dat oudere mannen denken dat ze beter kunnen dansen dan had ik het gelooft. En alsnog mijn wenkbrauwen opgetrokken.

King of Dance
Zelfvertrouwen is een goed ding. Mooi op je zestigste in de Playboy kan er maar één. Hulde. Maar heren van boven die leeftijd die vinden dat ze nog altijd The King of Dance zijn? Volgens het onderzoek heeft de verstrooiing ook nog eens geen nut. De heren zenden alsnog onbewust het signaal uit ‘blijf uit de buurt, ik ben niet vruchtbaar.’ Hoezo onbewust, denk ik dan, dat is toch duidelijk? Wat beter helpt om in de gallerij der aantrekkelijken te komen is beroemd worden. En zakelijk lekker bezig zijn. Daar kan geen hiphop fast tegenop.

Opwindend
Berlusconi zonder tanden maar met hordes jonge meisjes, Ronnie Woods met Uggs maar zonder 21-jarige Ekaterina, Patries met borsten maar zonder kleren en je opa op de dansvloer zonder techniek maar met flair. Het is opwindend en lachwekkend tegelijk. Net zo spannend als kijken naar een rariteitenkabinet. Gevoed door afgunst, voyeurisme en de behoefte aan verstrooiing houd ik me bezig met zaken uit de media waarvan de vraagstelling over nut niet eens relevant is. Maar ja, ik moet toch wat zo aan het eind van het jaar. Dansen kan ik ook al niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *