Spreken is zilver, zwijgen is goud…

Een glansrijke carrière bij de padvinders, een jarenlange crush op Rob de Nijs of een gothic periode (mèt zwart fluwelen vleermuismouwen…) op de middelbare school, sommige dingen uit je verleden hoeft je nieuwe liefde wat jou betreft nooit te weten te komen. Gênant, maar onschuldig. Wij zochten uit wat de Top 3 is van wat we liever niet vertellen aan een nieuwe liefde…

Crimineel verleden?

Een crimineel verleden is misschien een extreem voorbeeld, maar de volgende top 3 houden we lekker voor onszelf (in ieder geval tot je zeker weet dat je relatie het waard is)!

1. The EX-files
Teveel of te weinig, op de vraag met hoeveel mensen je ooit in bed bent beland, is geen enkel antwoord goed (maar oh, wat zijn we ondertussen wel benieuwd naar het antwoord van de ander!). Van iedere ervaring leer je, maar aan je affaire met een propper op Salou of een vrijgezel die bij nader inzien toch niet zo vrijgezel was als ‘ie zich voordeed, hoef je geen woorden meer vuil te maken. Wees trouwens ook verstandig wat betreft je meest fantastische nachten, geen enkele nieuwe partner wordt graag vergeleken met de vorige.

2. Lelijk eendje
Beugels, puistjes en een bloempotkapsel, laat je nieuwe liefde nooit alleen met je moeder om oude fotoalbums te bekijken (een foto van de eerste keer op het potje is niet schattig!). In de jaren ’80 en ’90 was die getoupeerde vetkuif misschien hip, maar met het schaamrood op de kaken mogen de schoolkiekjes van jou als lelijk eendje in de doofpot worden gestopt om er vervolgens nooit meer uit te komen.

3. Van je familie moet je het hebben
Ieder huisje heeft zijn kruisje, maar nergens voor nodig om nog eens uitgebreid de familieperikelen te bespreken waarbij je vader de kerstboom omhelsde na iets te diep in het glaasje te hebben gekeken, je lelijke oom berooid achterbleef na een ontmoeting met een internetbruid of je broertje veroordeeld is wegens het onderhouden van een hennepkwekerij op zijn zolderkamer.

Kortom, wat niet weet, wat niet deert. Er is nog tijd genoeg om je nieuwe liefje je gênante familiegeschiedenis en blunders te vertellen, ooit… Ter inspiratie, de film Hit & Run draait vanaf 23 augustus in de bioscoop.

Hit & Run

Sommige dingen houden we liever geheim voor onze nieuwe liefde. Dat moet ook de kersverse scharrel van Kristen Bell in de nieuwe film Hit & Run gedacht hebben. Alleen valt medeplichtigheid aan een roofoverval duidelijk NIET in de categorie ‘spreken is zilver, zwijgen is goud’, zeker als dit een gevaarlijke achtervolging tot gevolg heeft… Of deze vertrouwensbreuk nog te lijmen is, kun je vanaf 23 augustus in de bioscoop gaan zien.
Bekijk hier de trailer

Vertel ons via onderstaand formulier wat jij absoluut niet aan je nieuwe liefde hebt verteld! We zijn zeer benieuwd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *