Tien duurste hotels ter wereld

Op manOman.nl vind je de leukste hotels om samen een weekendje of langer romantisch door te brengen. Er zijn echter ook veeeeel duurdere hotels. Misset Horeca zette de 10 duurste hotels op een rijtje. Nummer 1 is het President Wilson Hotel in Genève. Voor $53.000 kunnen hotelgasten een overnachting boeken in de Royal pension suite. Vier slaapkamers, zes badkamers, een cocktail lounge en een terras met fantastisch uitzicht op de stad, het Meer van Genève en de Mont Blanc. Geschikt voor 40 personen!

Nummer 2 is de Hugh Hefner Sky Villa, Palms Casino Resort, Las Vegas. Een overnachting kost $40.000.

Hugh Hefner bracht hier een paar nachten door, en de suite zelf werd gebouwd op het oorspronkelijke model van Playboy Mansion, maar bevat ook elementen uit een vintage Playboy magazine artikel over de ultieme bachelor pad. De villa omvat een glazen lift, een roterend bed onder een gespiegeld plafond, en een jacuzzi met glazen wand die zich uitstrekt over het hotel. Vanuit de jacuzzi heeft de logée een geweldig uitzicht over de Strip.

Nummer 3: de Ty Warner Penthouse, Four Seasons Hotel, New York, waar een overnachting $34.000 kost.

Deze negen-kamer-suite heeft wanden ingelegd met parelmoer, goud en platina-geweven stoffen. De suite is gelegen op de 52e verdieping van het hoogste hotel van New York. Verder kan de gast van een waterval in de Zen Room genieten, op de vleugel spelen in de bibliotheek en volledige spa-behandelingen, een persoonlijke trainer en een 24/7 butler zijn inbegrepen.

Nummer 4. De Villa La Capula Suite, Westin Excelsior, Rome, overnachting: $29.000.

De suite is gelegen op de vijfde en zesde verdieping onder de koepel van het hotel. Deze koepel is regelmatig geroemd in Fellini’s films. De suite is erg over de top met een Romeinse koepel, een Pompeji-stijl jacuzzi, fresco’s (de geschilderde horizon op de fresco’s zijn ontworpen om perfect overeen te komen met de echte Romeinse), glas-in-lood ramen, en bijna 2.000 meter balkonruimte inclusief een zonnedek. De begane grond heeft ook een eigen keuken. En wat werkelijk deze suite over de top maakt: een privé-bioscoop met Dolby surround geluid.

Nummer 5 is de Presidential Suite, Ritz-Carlton, Tokyo, waar je voor $ 25.000 per nacht verblijft.

De suite ligt op de 53e etage en heeft daardoor een spectaculair uitzicht op het Keizerlijk Paleis, haar tuinen en de Roppongi Hills. In de 3300 m² suite krijgt de gast pure luxe met een prachtig hemelbed in de slaapkamer, een persoonlijke conciërge, verbonden living / eetkamer, een grote marmeren badkamer met Sony BRAVIA 20 inch flat screen televisie en toegang tot overdekt zwembad en fitness studio.

Wil je de overige 5 dure hotels ook bekijken? Klik dan naar Missethoreca.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *