Wanneer ga jij over de rooie?

Wild Tales trailer Wat is er voor nodig om jou te doen knappen en je meest wraakzuchtige fantasieën naar de oppervlakte te laten komen? Een overspelige echtgenoot? Een waardeloze medeweggebruiker? Ook bekende mensen zoals sporters, acteurs en andere beroemdheden gaan wel eens volledig door het lint als het voor hen net iets ver gaat en dat levert soms prachtige beelden op. Daarom een kort video overzicht van beroemdheden en bekende scènes uit films waarin mensen zich volledig laten gaan. Daarna kun je zelf in de bioscoop zien hoe regisseur Damían Szifron boosheid interpreteert. Zijn film Wild Tales is een zwarte komedie over mensen die de controle verliezen in een cultuur van onontkoombare corruptie, economische en sociale ongelijkheid en onrechtvaardigheid. De film is een serie wilde, absurde en komische verhalen die laten zien tot welke barbaarse acties men in staat kan zijn wanneer het kookpunt wordt bereikt. Wild Tales is vanaf 30 oktober te zien in de bioscoop. Bekijk hier alvast de trailer en hier de bewegende poster!

Wild Tales

Wild Tales is een komische thriller over mensen die de controle verliezen in een cultuur van onontkoombare corruptie, economische en sociale ongelijkheid en onrechtvaardigheid. Wild Tales is een Argentijns Spaanse co-productie van Pedro Almodóvar en werd geselecteerd voor de Officiële Competitie van het Cannes Filmfestival 2014. Vanaf 30 oktober draait Wild Tales in een theater bij jou in de buurt.

Christian ‘The Terminator’ Bale

Tijdens de opnames van Terminator Salvation werd het acteur Christian Bale allemaal net iets te veel. De medewerker die verantwoordelijk was voor de belichting ging midden in de opnames van een scène nog even controleren of het licht goed was ingesteld, tot groot ongenoegen van Christian die er net lekker in zat. De medewerker krijgt de wind van voren van de grote acteur, die de medewerker maar een amateur vindt en Christian vertelt hem eventjes haarfijn wat hij ervan vindt. Terwijl de acteur helemaal uit zijn plaat gaat loopt de geluidstape gewoon door en neemt alles op. Check it out!

Jaloezie in Bridesmaids

Een grappige en herkenbare scène uit de komische film Bridesmaids waarin Annie’s beste vriendin Lillian een nieuwe vriendin heeft die zij niet uit kan staan. Deze nieuwe BFF steelt alle mooie momenten met Lillian, waardoor Annie zich gepasseerd voelt. De jaloezie van Annie stijgt tot het kookpunt op het feest van de bride to be. Terwijl alles op het feest in het teken zou moeten staan van de bruid eist Annie de hoofdrol op en flipt volledig onder het toeziend oog van alle gasten. Hilarisch!

Kanye, KIJK UIT!

Het moet soms best frustrerend zijn voor de celebrities in Amerika. De hele dag een horde sensatiezoekende paparazzi achter je aan die op zoek zijn naar een leuk nieuwtje. Kanye West en zijn vrouw Kim Kardashian hebben hier dagelijks mee te maken en dachten even ergens lekker te gaan lunchen met z’n tweeën. Om de paparazzi zoveel mogelijk te ontduiken loopt Kanye met zijn hoofd naar beneden gebogen richting de ingang van het restaurant, maar ziet niet dat daar…. een groot verkeersbord staat. BOEM! Kanye reageert zijn pijn en frustratie af op de aanwezige paparazzi en dat zie je in deze video.

Der Untergang

Hitler, één van de bekendste dictators ter wereld, krijgt van zijn officieren te horen dat hij dreigt de Tweede Wereldoorlog te verliezen. Hij regeert vanuit zijn bunker in Duitsland en kan zijn oren niet geloven, maar blijft ogenschijnlijk rustig. Hij stuurt iedereen de kamer uit op drie officieren na, telt tot tien en gaat dan HE-LE-MAAL los! Deze indrukwekkende scène uit de film Der Untergang is misschien wel een video met de meeste parodieën.

De Kung-Fu trap van Eric Cantona

https://www.youtube.com/watch?v=ynlKzfaedCA

Bij sport komen er veel emoties los, zo ook bij de legendarische Franse profvoetballer Eric Cantona die tijdens een wedstrijd tegen Crystal Palace een rode kaart krijgt wegens onsportief gedrag en het veld moet verlaten. Tijdens zijn tocht naar de kleedkamers is er een supporter van de tegenstander die nog wat lelijke woorden roept naar Eric, die daar overduidelijk niet van is gediend. Cantona’s frustratie bereikt het kookpunt en met een ingewikkelde Kung-Fu kick probeert hij de supporter te grazen te nemen. Ware ninja’s kunnen hier nog een puntje aan zuigen!

WILD TALES

Wat is er voor nodig om jou te doen knappen en je meest wraakzuchtige fantasieën naar de oppervlakte te laten komen? Een overspelige echtgenoot? Een waardeloze medeweggebruiker? Wild Tales is een zwarte komedie over mensen die de controle verliezen in een cultuur van onontkoombare corruptie, economische en sociale ongelijkheid en onrechtvaardigheid. Regisseur Damián Szifron laat in een serie wilde, absurde en komische verhalen zien tot welke barbaarse acties men toe in staat kan zijn wanneer het kookpunt wordt bereikt. 30 oktober in de bioscoop .

Cast:
Ricardo Darin
Óscar Martínez
Darío Grandinetti
Leonardo Sbaraglia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *